Keepershandschoenen

Geen producten in deze categorie

Keepershandschoenen kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Dé populairste sport en de mooiste sport in de wereld is uiteraard: Voetbal. Dit prachtige spel kan niet gespeeld worden zonder de o zo belangrijke keeper. Op de makkelijke manier gezegd, een keeper zorgt ervoor dat er niet wordt gescoord door de bal tegen te houden. Dit is natuurlijk ook wel waar. Maar onze geliefde keepers doen meer dan alleen dat. Ze houden namelijk het spel in balans. Om deze belangrijke taak goed uit te voeren, is het wel belangrijk om te beschikken over een goede uitrusting. Bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment keepershandschoenen van de beste kwaliteit. Allemaal zodat u elke wedstrijd, de wedstrijd van uw leven speelt! 

Keepershandschoenen van de beste kwaliteit

Bent u geïnteresseerd om een paar keepershandschoenen te kopen? Bij MrMarketplace zit u dan helemaal goed! In ons ruime assortiment vindt u namelijk gegarandeerd dé handschoenen die voldoen aan uw eisen. Zijn uw oude handschoenen verouderd en versleten en is het tijd voor een gloednieuw paar? Of bent u onlangs begonnen met keepen en wilt u meteen goed starten? Wat uw reden ook is, MrMarketplace is het juiste adres voor u! Hier vindt u handschoenen van de beste kwaliteit. Koop hier topmerken zoals Xtreme, Adidas en meer! Naast de hoge kwaliteit en topmerken in ons assortiment, bieden wij u ook nog eens de voordeligste prijs.

Keepershandschoenen die bij u passen

Bij MrMarketplace vindt u dé keepershandschoenen die bij u passen! Tijdens de voetbalwedstrijd en training krijgen de handen van de keeper er steeds flink van langs. Het is daarom heel verstandig en belangrijk om over het goede materiaal te beschikken. Vooral de handschoenen zijn belangrijk. Er zijn een aantal punten waar u goed op moet letten om uw perfecte paar handschoenen te kiezen. Uiteraard helpen wij u hier graag verder mee. U moet op het volgende letten:

Welke ondergrond?

Het eerste belangrijke punt waar u moet letten is de ondergrond waar u de handschoenen op gaat gebruiken. Met ondergrond wordt bedoeld gras, kunstgras, straat of zaal. Dit is belangrijk om te weten om alvast rekening te houden met de slijtage. Als u de keepershandschoenen vaak gebruikt op een kunstgrasveld, zullen deze veel sneller slijten dan op het normale gras. Bent u van plan om de keepershandschoenen te gebruiken op bijvoorbeeld het kunstgras? Dan is het verstandiger om te kiezen voor een wat hardere keepershandschoen. Dit wordt in de productomschrijving beschreven als ‘’slijtvast’’. Pas ook op met het hangen aan het doelnet of palen en lat. Dit versnelt namelijk ook het slijtage proces.

Keepershandschoenen kopen?

Wanneer u een kijkje neemt in het ruime assortiment van MrMarketplace, ziet u dat alle keepershandschoenen erg in prijs kunnen verschillen. De prijzen van deze handschoenen zijn gebaseerd op meerdere dingen. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan of de handschoen beschikt over ‘’fingersave’’ of de hoeveelheid en dikte van het foam in de handschoen. Hoe dikker de foam in de handschoen, hoe beter de grip is. Het foam laat meestal best wel snel wat slijtageplekken zien. Dit is echter geen probleem. De grip wordt er niet minder op. De grip wordt wél slechter als het canvas door de foam van de handschoen komt. De keepershandschoenen hoeven dan gelukkig nog niet in de vuilnisbak. U kunt ze dan namelijk nog gebruiken als trainingshandschoenen.

Fingersave of niet?

Tegenwoordig wordt fingersave door heel wat keepers gebruikt. Dit ligt natuurlijk ook aan de persoonlijke voorkeur. Sommige vinden het helemaal geweldig en andere zijn er wat minder dol op. Fingersave techniek wordt in veel keepershandschoenen gebruikt. Deze techniek zorgt er voor dat de vingers niet naar achter kunnen klappen. Dit is natuurlijk lekker als er een kanonskogel richting de goal komt en je eigen zorgen hoeft te maken over een vinger die uit de kom raakt. Fingersave is ook goed voor bescherming tijdens botsingen of als iemand per ongeluk met zijn nop op uw hand gaat staan. Kortom, het verkleint de kansen op een blessure aan de vingers. Keepers die fingersave niet gebruiken hebben hier een reden voor. Het verkleint namelijk de bewegingsvrijheid. Iedere keeper denkt er anders over, daarom is het een persoonlijke voorkeur.