Afmetingen ong.
Batterij
Controle
Eigenschappen
Functies
Geschat bereik
Geschat gewicht
Inclusief
Kleur
Materiaal
Scherm
Snelheden
Soort
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Keukenmachine

Keukenmachine, foodprocessor en keukenrobot. Deze apparaten lijken best veel op elkaar. Toch zijn er verschillen. De traditionele keukenmachine wordt meestal ingezet voor het kneden van deeg of om slagroom of eiwit te kloppen. U kunt dit apparaat herkennen aan een garde of een deeghaak. Deze draaien vanaf boven in een grote en open kom. Een foodprocessor is goed voor al het hak en snij werk.

Opzetstukken

Bij de aanschaf van een keukenmachine krijgt u altijd een set van opzetstukken meegeleverd. Let op bij het kopen van een keukenmachine. Kijk goed welke opzetstukken worden meegeleverd. Het is natuurlijk zonde om geld te betalen voor accesoires die toch in de keukenlade belanden. Vaak zijn een deeghaak en een garde standaard.

Keukenmachine van de beste kwaliteit

Een keukenmachine koopt u natuurlijk bij MrMarketplace! Is dit uw eerste keukenmachine of wilt u de oude vervangen? Bij MrMarketplace vindt u alleen keukenmachines van de beste kwaliteit! Hier vindt u merken zoals Cecotec. Dit merk is een van de beste op dit vakgebied. Wij bieden niet alleen de beste kwaliteit, maar ook nog eens de best prijs!

Meerdere standen

Een keukenmachine die beschikt over meerdere standen is super handig! Er zijn verschillenden standen nodig voor bijvoorbeeld het kloppen van slagroom en het kneden van deeg. Daarboven is het handiger om aan het begin rustiger te kloppen. U wilt natuurlijk niet dat de slagroom in uw oren vliegt door een te hoge snelheid!