Knoopcel batterij

Geen producten in deze categorie

Knoopcel batterijen kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment batterijen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Knoopcel batterijen zitten niet in veel apparaten maar soms kun je ze toch nodig hebben. Altijd handig om in huis te hebben en met onze snelle levering heb je de batterijen zo binnen. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment met de beste knoopcel batterijen.

Wat is een knoopcel batterij?

Een knoopcel batterij ook wel knoopbatterij, knoopcel of knoopje genoemd is een schijfvormige batterij in de vorm van een knoop. In tegenstelling tot bij de grotere battterijen zoals de alkaline batterijen en oplaadbare batterijen is de behuizing doorgaans met de pluspool en het dekseltje met de minpool verbonden. Er is slecht één batterij cel. Ook zijn er veel verschillende soorten knoopcel batterijen in allerlei maten en met verschillende spanningen. Bij MrMarketplace vind je daarom ook veel verschillende soorten, zo hebben wij de meest gebruikte knoopcel cr2032, knoopcel 2025, knoopbatterij lr44 en nog veel meer! Knoopcel batterijen worden vaak in draagbare apparaten. Een goed voorbeeld is de knoopcel batterij voor het horloge.

Hoe knoopcel batterij plaatsen?

Een knoopcel batterij kun je thuis gewoon zelf vervangen. Om te beginnen kijken we naar welke batterij erin moet. Dat kun je aflezen op de lege batterij die je wilt gaan vervangen. Daar zie je 2 letters, als voorbeeld CR en vervolgens zie je 4 cijfers bijvoorbeeld 2032. Dat weet je dus dat je een knoopcel cr2032 nodig hebt. De lege batterij kun je met een scherp voorwerp als een mes eruit halen maar let wel op dat je niks beschadigd aan je apparaat. Kijk wel goed hoe je knoopcel batterij in je apparaat zat, zodat je de nieuwe precies zo erin kan plaatsen. Let vooral goed op dat je de batterij niet andersom plaatst.

Knoopcel batterijen kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze knoopcel batterijen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze knoopcel batterijen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!