Kleur
Afmetingen ong.
Kleur
Materiaal
Vermogen

Koelbox

Koelbox kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment koelboxen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe lang blijft koelbox koud?

Die vraag is heel moeilijk te beantwoorden, het hangt namelijk van heel veel factoren af. Als je de koelbox vaak open doet komt er meer warme lucht bij of staat de koelbox bijvoorbeeld in de zon. Dus echt antwoord kunnen we niet geven. Maar we kunnen wel een paar handige tips geven waardoor jouw koelbox zolang mogelijk koel blijft.

Tip 1: Stop gekoelde producten in je koelbox. Leg de dag voordat je op pad gaat met je koelbox alvast je eten en drinken in je koelkast. Zodat ze koud je koelbox in gaan. Je kunt er bij producten zoals flesjes water er zelfs voor kiezen op ze in te vriezen. En dan in je koelbox stoppen.

Tip 2: Gebruik koelelementen. Dit klinkt misschien heel logisch maar het is wel belangrijk. Stop de koelelementen in de vriezer zodat de vloeistof goed bevroren is. Gebruik als het kan meerdere koelelementen voor het beste resultaat.

Tip 3: Sluit de koelbox goed af.

Tip 4: Zorg voor een volle koelbox. Zorg dat er zo min mogelijk vrije ruimte over is in de koelbox.

Tip 5: Zet de koelbox zo lang mogelijk in de schaduw. De tempraturen tussen de zon en de schaduw kunnen veel verschillen. Zorg daarom er altijd voor dat jouw koelbox in de schaduw staat.

Tip 6: Een beetje voor de hand liggend maar open de koelbox alleen als het echt nodig is.

Tip 7: Door de dag heen zal er steeds meer smeltwater in je koelboxen komen. Laat dit lekker liggen. Dit bodempje met water zorgt dat de rest van de producten langer koud blijft

Dus er is geen antwoord op de vraag “Hoe lang blijft een koelbox koud?” Maar je hebt er zelf wel veel invloed op.

Koelbox kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze koelboxen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze koelboxen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!