Koelkast

Geen producten in deze categorie

Een koelkast koop je bij MrMarketplace! Misschien gaat u verhuizen, of wilt u gewoon de oude koelkast vervangen omdat die niet meer optimaal werkt. Bekijk het ruime assortiment en misschien vindt u wel de koelkast die perfect bij uw keuken, kamer en interieur past! Bij MrMarketplace vindt u alleen koelkasten van de beste kwaliteit.

Super veel keuze in koelkasten

Bij MrMarketplace heeft u super veel keus! Heeft u een groot gezin? Dan is een ruime koelkast de beste optie voor u. Deze hebben meestal een inhoud van 300 liter. Als u niet zoveel ruimte nodig heeft, kunt u het beste kiezen voor een koelkast met een inhoud van 100 liter. Houdt u van pizza’s, ijs en snacks voor de airfryer? Dan is een koel-vriescombinatie de handigste optie voor u! Zo heeft u aan de boven een koelkast, en aan de onderkant een vriezer.

Vrijstaand of inbouw

Voordat u opzoek gaat naar een nieuwe koelkast, is het handig om te bedenken of u een inbouw koelkast of een vrijstaande koelkast wilt. Een inbouw koelkast bespaard meestal veel ruimte. Dit komt doordat de koelkast geïntegreerd zit in het keukenblok. Hierdoor is het één geheel. Als u kiest voor een inbouw koelkast is het belangrijk om goed naar de afmetingen te kijken. Als u voor een vrijstaande koelkast gaat maakt dat in principe niet uit. Of u nou een grote Amerikaanse koelkast in de keuken wilt, of een kleiner tafelmodel in het schuur of de garage. Zolang er maar een stopcontact zit!

Energie besparen

Om te kijken hoe zuinig een apparaat is, moet u naar het energielabel kijken. Als koelkasten een energielabel hebben met daarop A+++, is het een superzuinig apparaat. A+++ is namelijk het zuinigste! Aangezien uw koelkast dag en nacht aan staat, raden wij aan om voor een zuinig model te kiezen. Dat is op lange termijn ook lekker voor de portemonnee! Tegenwoordig zijn er ook koelkasten met een ‘’No-Frost’’ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijslagen vormen op de wand. Zo hoeft u nooit meer de vriezer te ontdooien en blijft de temperatuur constant. Daar bespaart u ook weer energie mee!

Koelkasten van de beste kwaliteit

Of u nou een oude koelkast wilt vervangen of voor het eerst een koelkast koopt omdat u uit huis gaat, bij MrMarketplace vindt u de beste koelkasten! Wij hebben namelijk heel zorgvuldig de beste koelkasten geselecteerd speciaal, voor u. Koop hier merken zoals Cecotec. Een van de beste op dit vakgebied. Hier vindt u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook nog eens de beste prijs.