Koffer

Geen producten in deze categorie

Koffer kopen? Bij MrMarketplace vindt u koffers van de beste kwaliteit! Iedereen heeft het wel eens. U zit al in het vliegtuig en denkt in uw eigen: Heb ik de koffer wel goed dicht gedaan; Wat nou als ze alles uit mijn koffer pakken? De koffers van MrMarketplace zorgen ervoor dat u van dit gevoel af bent! Handbagage tot grote koffers. Harde of zachte koffers. Trendy of klassieke kleuren? U vindt het allemaal bij MrMarketplace!

Hard of zacht?

Helaas worden luchtvaartmaatschappijen steeds strenger. Daarom is er de afgelopen jaren heel veel aandacht besteed aan het verbeteren en versterken van koffers. De fabrikanten van de koffers proberen de nieuwe exemplaren zo licht mogelijk te krijgen. Tegelijkertijd moeten ze nog steeds heel sterk zijn. Er is bijna niets zo vervelend als u uit het vliegtuig stapt en ziet dat uw koffer kapot is.

Tegenwoordig heeft u de keuze tussen een harde koffer en een zachte koffer. Harde koffers worden tegenwoordig van een bijna onbreekbaar materiaal gemaakt. Zo zijn er koffers die gemaakt zijn van tweede generatie polycarbonaat of ABS. Zachte koffers worden vandaag de dag ook steeds beter. Ze worden al lichter gemaakt, terwijl de kwaliteit wordt behouden. Ze zijn heel wat flexibeler dan harde koffers. Daarom kopen reizigers vaak zachte koffers als handbagage voor een reis via de bus of het vliegtuig.

Belangrijke dingen bij het kopen van een koffer

Er zijn een paar belangrijke dingen waar u aan moet denken tijdens het aanschaffen van een koffer. Ten eerste is er veel verschil tussen een zachte koffer en een harde koffer. Gaat u regelmatig naar het buitenland en reist u daarom vaak met het vliegtuig? Dan is het verstandiger om een harde koffer te nemen. Een harde koffer is namelijk veel steviger en beter af te sluiten. Daardoor is de koffer goed beveilig en beter bestand tegen diefstal. Reist u vaak met eigen vervoer? Dan is het beter om te kiezen voor een zachte koffer. De koffer past namelijk beter in de achterbak van uw auto doordat hij heel flexibel is.

U heeft vaak ook de keuze uit de hoeveelheid wieltjes onder de koffer. Dit is meestal twee wieltjes of vier wieltjes. Vier wielen onder de koffer zorgen er voor dat de koffer niet langer meer achterover getrokken hoeft te worden door de reiziger. Deze kan nu naast de reiziger rijden.

Voordat u de koffer aanschaft, is het super handig en verstandig om van te voren even na te denken over de inhoud. Dit is verstandig omdat er ook in de grootte van de koffers verschil zit. Daarboven is het verstandig om te checken welke afmetingen van de handbagage toegestaan zijn bij de reismaatschappij die uw voorkeur heeft of waar u het vaakste mee vliegt. Staat er een reis naar de Verenigde Staten op de kalender? Dan raden wij aan om een koffer aan te schaffen die beschikt over een TSA slot. Dit cijferslot heeft een speciaal TSA-teken. Hierdoor kan de douane de koffer herkennen bij een onverwachtse controle en de koffer zonder beschadigingen openen.

Koffers van de beste kwaliteit

Bent u van plan om een koffer te kopen? Die koopt u natuurlijk bij MrMarketplace! Gaat u last-minute op uw droom vakantie en heeft u koffers nodige van een hoge kwaliteit? Of is uw koffer wat verouderd en werkt hij niet meer optimaal? Uw koopmotief maakt niet uit, bij MrMarketplace vindt u dé koffer die voldoet aan al uw eisen. Koop hier koffers in populaire kleuren zoals zwart of blauw. Het enige nadeel van deze super mooie kleuren is dat ze niet opvallen als ze van de bagageband afkomen. Wilt u meteen uw koffer herkennen als die van de band afkomt? Ga dan voor de opvallende kleuren zoals rood of roze. Naast de allerbeste kwaliteit, biedt MrMarketplace u ook nog eens de scherpste prijs! Zo gaat u voordeliger op reis.