Kookpan

Geen producten in deze categorie

Kookpan kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment kookpannen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment pannen. 

Waarvoor is een kookpan?

Wat de naam al zegt, de kookpan word gebruikt om in te koken. Hierin kan je bijvoorbeeld rijs, aardappelen, pasta en rijst in koken. Ook grote hoeveelheden soep worden vaak gekookt in een kookpan. Of bijvoorbeeld een lekkere Hollandse stamppot. Kort gezegd, het is de basis van je keuken en iedereen heeft ze nodig. Het is ook handig als je verschillende maten thuis heb liggen. 

Hoe kookpan schoonmaken?

Als je kookpan is aangebrand is kan dat natuurlijk heel irritant zijn. Ook is het soms heel moeilijk om te schoon te maken. Vandaar dat wij van MrMarketplace een paar tips voor jou hebben gemaakt. Één van deze producten zal je vast in huis hebben liggen.

Tip 1: Azijn. Doe wat azijn samen met wat water in de pan. Laat dit even staan en even later is het heel makkelijk om schoon te boenen.

Tip2: Vaatwastablet: Dit is een tip voor het wat grovere werk. Doe een vaatwastablet met heet water in je vieze pan. Laat dit even staan, of zet de kookpan op het vuur om de aangebrande resten los te weken.

Tip3: Cola. Giet een laag cola in de pan en binnen en mum van tijd is jouw pan weer als nieuw

Kookpan kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze kookpannen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze kookpannen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!