Afmetingen ong.
Batterij
Breedte
Controle
Eigenschappen
Energieklasse
Energieverbruik
Frequentie
Functies
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Kristal
Lengte kabel
Materiaal
Ontwerp
Soort
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Kookplaat

Een nieuwe kookplaat haalt u bij MrMarketplace. Hier vindt u een ruim assortiment kookplaten van de beste kwaliteit. Wat voor kookplaat u kiest, ligt uiteraard aan uw voorkeur. Kookt u graag op gas of neigt u meer naar het elektrische koken. Bij MrMarketplace kunt u uiteraard terecht voor elke soort kookplaat!

Kookplaten van de beste kwaliteit

Bent u op zoek naar een nieuwe kookplaat? Dan bent u bij MrMarketplace aan het goede adres! Hier vindt u alleen kookplaten van de beste kwaliteit. MrMarketplace heeft namelijk heel zorgvuldig de beste kookplaten voor u geselecteerd! Koop hier kookplaten van merken zoals Bosch, Tefal, Siemens en nog veel meer! Naast de beste merken en kwaliteit, bieden wij u ook nog eens de beste prijs aan!

Koken met gas

Elektrisch koken wordt steeds populairder. Maar, het koken op gas blijft toch de favoriet. Een groot voordeel van een kookplaat met gas is dat zodra u de pan van het gas haalt, de temperatuur daalt. Vroeger waren we altijd aan het vechten met de lucifers om het gas aan te krijgen. Dit is gelukkig verleden tijd. In de nieuwste kookplaten met gas zit een elektronische ontsteking. Nu hoeft u nooit meer in de weer met die vervelende lucifers!

Koken met inductie

Naast het koken op gas kunt u ook koken op elektriciteit. Hier heeft u meerdere varianten van. Inductie is er daar één van. Inductie koken heeft meerdere voordelen. Zo heeft de kookplaat zogeheten ‘kookzones’. Deze kookzones worden alleen warm als er een pan op staat. Zo kunt u nooit de vingers verbranden! Nog een voordeel van de inductie kookplaat is hoe het wordt verwarmd. Bij een inductie kookplaat wordt namelijk niet de plaat verwarmd. Door middel van een elektromagnetisch veld wordt de bodem van de pan verwarmd! Dit zorgt ervoor dat de pan meestal binnen 20 seconden heet is.

Keramische kookplaat

Wilt u wel elektrisch koken, maar heeft u daar het budget niet voor? Dan is keramisch koken misschien wel een optie voor u. Keramisch koken is namelijk de meest gebruikte en goedkoopste optie om elektrisch te koken. Daar komt bij dat keramisch koken zeker niet onder doet! De nieuwste generatie keramische kookplaten beschikken over de allernieuwste snufjes en functies. Functies zoals kinderbeveiliging en tiptoetsbediening! Met een keramische kookplaat kunt genieten van enkele voordelen van een inductie kookplaat, voor een voordeligere prijs!