Koptelefoon

Geen producten in deze categorie

Met de koptelefoons van MrMarketplace kunt u altijd genieten van uw muziek. Bent u op zoek naar een on-ear, over-ear, surround sound of noise cancelling hoofdtelefoon? Zoek de hoofdtelefoon die het beste bij u past! Koop een game hoofdtelefoon om uw game ervaring nog unieker te maken, of koop een koptelefoon speciaal voor uw muziek. U vindt alle soorten koptelefoons op MrMarketplace!

Betrouwbare merken en de beste prijzen bij MrMarketplace

Wij hebben voor ieder budget de perfecte koptelefoon in ons assortiment. Dat komt, omdat we bij MrMarketplace altijd alle topmerken op voorraad hebben. Hierbij kunt u denken aan betrouwbare merken zoals Sony, Antonio Miró, Philips en nog veel meer. Daarbij zorgt MrMarketplace altijd dat we een zo laag mogelijke prijs voor u hebben. Zo krijgt u gegarandeerd de beste deal!

Koptelefoon met of zonder draad?

Zoekt u een nieuwe koptelefoon? Dan komt u natuurlijk voor de keuze mét draad of draadloos. Een hoofdtelefoon met draad heeft enkele voordelen. Zo heeft de bedrade koptelefoon geen accu en is over het algemeen de geluidskwaliteit beter. Wilt u niet steeds vastzitten aan een draad? Kies dan voor de draadloze koptelefoon, ideaal wanneer u vaak onderweg bent of tijdens het sporten.

On-ear of over-ear koptelefoon?

Nog een lastige keuze die u moet maken wanneer u naar een koptelefoon zoekt is on-ear of over-ear. Een on-ear koptelefoon zit op het oor. Hierdoor krijgt de gebruiker meer mee van zijn omgeving. Dit kan heel prettig zijn, vooral in het verkeer (bijvoorbeeld als u op de fiets zit). Een over-ear koptelefoon zit om het oor heen. Dit betekent dat u de omgeving afsluit en beter naar de muziek kunt luisteren.