Kleur
Afmetingen ong.
Geschat gewicht
Inclusief
Materiaal

Kurkentrekker

Kurkentrekker kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment kurkentrekkers van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe kurkentrekker gebruiken?

Eerst moet het folie gesneden, meestal zit er een mes bij de kurkentrekker of flesopener zelf. Anders moet je het met een ander mesje doen. Als je helemaal geen mes hebt kan het ook met het puntje van de kurkentrekker. Verwijder nu het folie zodat je bij de kurk kunt komen. Zet nu de armen van kurkentrekker omhoog. Zet nu de punt van de kurkentrekker midden in de kurk. Draai nu de kurkentrekker verder in de kurk. Dit doe je door druk uit te oefenen op de kurk en rond te draaien. Als het goed is voel je nu heel zachtjes de punt in de kurk gaan. Draai door tot de kurkentrekker volledig in de kurk zit. Duw nu de armen van de flesopener weer terug naar beneden. Dan komt de kurk er gemakkelijker uit. Trek nu de kurk uit de fles. Dit kun je stimuleren door de kurk een beetje heen en weer te bewegen. Als het goed zit nu de kerk aan de kurkentrekker. Deze kun je eruit verwijderen door terug te draaien.

Verschillende kurkentrekkers

Je hebt verschillende soorten kurkentrekkers. Je hebt de eenvoudige, daaraan zit alleen een kurkentrekker. Dan heb je ook nog kurkentrekkers waarbij een loodsnijder bij zit zodat je het folie weg kan snijden. En dan heb je nog kurkentrekkers waarbij er ook een bieropener bij in zit begrepen.

Kurkentrekker kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze kurkentrekkers? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze kurkentrekkers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!