Afmetingen ong.
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Geluidsintensiteit
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Inkt
Kleur
RAM geheugen
Resolutie
Soort
Spanning
Technologie
Verbindingen
Voedingsbron

Labelprinter

Labelprinter kopen? Die vindt u natuurlijk bij MrMarketplace! Een labelprinter kunt u gebruiken om snel en makkelijk een tekst of afbeelding te printen om een etiket. Dit etiket is zelfklevend. Dit is natuurlijk super handig om uw bezittingen thuis te labelen. Of gebruikt u hem liever op het werk? Zo weet u altijd uw dozen van een betrouwbare identificatie te voorzien!

Labelprinters van de beste merken

Een labelprinter koopt u bij MrMarketplace! Hier vindt u een uitgebreid assortiment die bestaat uit de beste merken op dit gebied! Denk hierbij aan merken zoals Brother, Zebra, Epson en nog veel meer! Hier vindt u niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de prijzen!

De labelprinter die bij u past

Er zijn twee manieren om etiketten en labels te printen. Dit zijn: via thermische overdracht en direct thermisch. Een labelprinter die direct thermisch print, heeft een speciaal ‘’waxribbon’’ nodig. Met thermisch printen wordt er een rol gebruikt. Deze rol is warmtegevoelig. De printers passen warmte toe op het warmtegevoelige papier en ‘’drukken’’ zo de woorden. Hier komt dus geen inkt aan van pas.