Kleur
Afmetingen ong.
Besturingssysteem
Connectiviteit
Eigenschappen
Geluid
Hard Drive
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Kleur
Niet inbegrepen
Ontwerp
Processor
RAM geheugen
Resolutie
Scherm
Technologie
Verbindingen

Laptop

Laptop online bestellen? Bekijk hier de goedkoopste laptops! Bij MrMarketplace hebben we een complete voorraad laptops. Zoekt u een game laptop, laptop voor school? Het kan handig zijn om van tevoren te bedenken waar u de laptop voor gaat gebruiken. Zo kan u bepaalde eisen stellen, zoals een snelle processor of super veel geheugen. Wat uw eisen ook zijn, bij MrMarketplace hebben we het! 

Schermgrootte van de laptop

Laptops hebben verschillende maten. Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke schermgrootte u wilt. Daarom gaan wij u helpen. Als u veel onderweg bent, is het beter om een kleinere laptop aan te schaffen. Het is natuurlijk makkelijker om een kleinere en lichtere laptop te hebben die zonder pardon in uw tas kan. In dit geval kunt u dan beter voor 13,3 inch kiezen. Bent u niet zo mobiel en gebruikt u hem vaak op een plek? Dan is het verstandiger om voor de 17,3 inch te kiezen.

Laptops van de beste merken voor de beste prijs

Laptops van de beste merken vindt u op MrMarketplace! Hier heeft u keuze tussen merken zoals: Asus, Lenovo, MSI en nog veel meer. MrMarketplace heeft niet alleen de beste merken, maar ook de beste prijzen! Hier hebben we laptops en notebooks voor ieder budget.

Laptop of notebook?

Laptop of notebook? Wat is het verschil eigenlijk? Een laptop is eigenlijk een draagbare pc met een ingebouwd beeldscherm en toetsenbord. Tegenwoordig worden laptops steeds lichter, dunner en beter. Hierdoor krijgen laptops de naam: notebooks. In feiten zijn laptops en notebooks hetzelfde.