Aroma
Bevat
Eigenschappen
Geslacht
Hoeveelheid
Samenstelling
Soort
Vermogen

Maandverband

Maandverband is iets waar veel aandacht aan besteed word. En dit is met een reden. Maandverband is super belangrijk, dus moet dit moet op de correcte manier gebruikt worden met de juiste producten. Maandverband is een product dat gebruikt word om het bloed afkomstig van de menstruatie op te vangen. Bij maandverband is het super belangrijk dat het goed bloed opneemt, verder is het van belang dat het zacht is voor de huid. Het midden van maandverband bestaat uit cellulose vezels, fluffpulp of katoen. Meestal bestaat het uit katoen. Vaak zit er in die laag ook nog een stof wat ervoor zorgt dat het absorberen van het bloed goed gebeurt. (super absorberende ploymeren)

Soorten maandverband

Naast maandverband zijn er nog inlegkruisjes. Een inlegkruisje lijkt op normaal maandverband alleen is deze wat kleiner en dunner. Een inlegkruisje is gemaakt om afscheiding goed op te nemen en vast te houden. Hierdoor zal uw ondergoed altijd fris en schoon blijven. Om ervoor te zorgen dat ook uw lichaam schoon en fris blijft is het verstandig als u een paar keer per dag nieuwe inlegkruisjes gebruikt. Zo houd u alles fris en komen er geen geurtjes of irritaties.

Wat is een tampon?

Ook zijn er nog tampons. Een tampon bestaat uit samengeperste watten. De tampon word bij een dame in de vagina gebracht. De tampon zuigt als het ware al het menstruatiebloed op. Een tampon is meestal ongeveer 4 centimeter lang. Een tampon heeft droog een diameter van 1/1,5 centimeter. Aan de onderkant van een tampon zit een draadje, dit draadje blijft uit de vagina hangen zodat de tampon gemakkelijk weer verwijderd kan worden uit de vagina. Neem ook een kijkje op MrMarketplace.com bij ons assortiment tampons!

Maandverband kopen?

Bent u opzoek naar maandverband van bekende merken en gegarandeerd hoge kwaliteit? Op MrMarketplace.com is grote keuze uit veel verschillend maanverband. Maandverband is een belangrijke aankoop dus is het essentieel dat dit goed bij uw lichaam past. Neem nu een kijkje op MrMarketplace.com en bestel uw nieuwe maandverband!