Afmetingen ong.
Afwerking
Batterij
Bevat
Breedte
Controle
Eigenschappen
Frequentie
Functies
Geluidsintensiteit
Geschat gewicht
Inclusief
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Niet inbegrepen
Scherm
Snelheden
Soort
Spanning
Technologie
Vermogen
Voedingsbron

Magnetron

Magnetrons en microgolfovens zijn sinds de jaren zestig steeds populairder geworden. Een magnetron heeft een unieke bereidingswijze. Microgolven zijn een soort elektromagnetische stralen, onzichtbaar voor ons. Deze microgolven geven energie af aan watermoleculen in uw eten. De watermoleculen gaan hierdoor harder trillen, hierdoor wordt de temperatuur verhoogd. Bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment magnetrons. 

Magnetron met meerdere standen

Tegenwoordig hebben magnetrons meerdere standen. De meeste bevatten ook een timer, die op de seconde af nauwkeurig is. Bij moderne magnetrons kunt u zelfs het energie niveau veranderen! De laagste stand wordt meestal gebruikt om bevroren eten te ontdooien. Dat scheelt super veel tijd. Daar komt bij dat het eten niet van buiten naar binnen wordt opgewarmd. Dit gebeurd gelijkmatig. Zo is uw eten nooit meer bevroren van binnen, niet gaar of koud. 

Losse of ingebouwde magnetron

Wilt u van tijd op tijd wat voedsel ontdooien of iets bereiden in de magnetron, is het handiger om voor een losse magnetron te gaan. Uiteindelijk moet u natuurlijk wel een magnetron nemen die qua grootte en ruimte bij u en uw eet gewoontes past. Naast de normale magnetrons, vindt u bij MrMarketplace ook combimagnetrons. Combimagnetrons beschikken over een ovenfunctie. Dit is ideaal als u een pizza wilt bakken, of een afbak broodje wilt eten. Deze combimagnetrons worden meestal ingebouwd in de keuken voor een net eind resultaat. Dus wilt u een losse magnetron, of een ingebouwde magnetron? U vindt het hoe dan ook bij MrMarketplace!