Afmetingen ong.
Geslacht
Kleur
Materiaal

Manchetknopen

Manchetknopen nodig? Zoek dan niet verder! Bij MrMarketplace hebben wij een groot assortiment aan verschillende manchetknopen. Een manchetknoop is een losse knoop die gebruikt wordt bij een mannenoverhemd dat aan de mouw (ook wel manchet genoemd) geen vaste knoop heeft maar slechts knoopsgaten. Manchetknopen worden al sinds het jaar 1700 gedragen, het werd gezien als een teken van status en stijl. Hoe duurder en zeldzamer de manchetknopen waren, hoe beter het was. Tegenwoordig zijn ze nog steeds stijlvol. Dit sieraad kan bij een man zijn outfit helemaal afmaken. 

Goud en zilverkleurige manchetknopen

Bij MrMarketplace hebben wij veel keuze aan verschillende manchetknopen. U kunt hierbij denken aan verschillende kleuren en materialen. Maar de meest populaire manchetknopen blijven toch wel de gouden en zilverkleurige manchetknopen. Deze kleuren/materialen geven een mooie basic look terwijl het er nog stijlvol en professioneel uitziet. Ze zijn geschikt voor de zakelijke man. De manchetknopen geven een beeld van aandacht voor detail en respect. Hiermee zult u zeker uw status verhogen in uw sociale leven en op de werkvloer. Misschien heeft u binnenkort een belangrijke vergadering. Dan kunnen deze manchetknopen de finishing touch zijn van uw indruk op anderen. 

Manchetknopen voor een bruiloft

Het pak van de bruidegom is natuurlijk incompleet zonder manchetknopen. Manchetknopen zijn het ideale sieraad voor een bruiloft. Op deze gelegenheid kunt u niet zonder manchetknopen. Met dit essentiële accessoire maakt u uw pak helemaal af. MrMarketplace heeft voor u de mooiste manchetknopen voor als deze speciale dag is aangebroken. Hier vindt u manchetknopen van hoogwaardig kwaliteit. U kunt hier met elk budget geschikte manchetknopen vinden. Bekijk het volledige assortiment aan manchetknopen nu op onze webshop.