Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmeting
Afwerking
Bevat
Duur
Eigenschappen
Geslacht
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Materiaal
Soort
Vermogen

Mascara

75,00 (Incl.)
62,90 (Incl.)
25,20 (Incl.)
82,30 (Incl.)
24,90 (Incl.)

Mascara is een belangrijk onderdeel van de gehele look. Mascara kan tegenwoordig niet meer ontbreken, het is razend populair. Bij een avondje stappen of een andere gelegenheid is het maar al te belangrijk dat het er goed uit ziet. Met mascara heb je allemaal verschillende soorten borsteltjes. Bijvoorbeeld grote, kleine, lange en korte haartjes. Mascara maakt de wimpers zwarter en ook langer. Mascara heeft veel verschillende functies, bijvoorbeeld een borsteltje met lange haren zorgt ervoor dat de wimpers mooi uit elkaar gaan staan, een borsteltje met korte haren geeft je wimpers meer volume.

Mascara aanbrengen

Bij het aanbrengen van mascara gebeurt het soms in twee of drie lagen. Vaker willen dames een beetje de natuurlijke look nog houden. Dit is te begrijpen, alleen is vaak het aanbrengen van maar 1 laag net iets te weinig. Voor het aanbrengen van de mascara is het altijd belangrijk om te kijken of de wimpels nog gekruld moeten worden. Wanneer de mascara al aangebracht is, word het moeilijk om de wimpers te krullen.

Mascara kopen?

Bent u opzoek naar een mascara van goede kwaliteit? Bij MrMarketplace.com is er een grote keus uit veel verschillende soorten mascara. Met keuze uit veel hoge kwaliteit merken met verschillende prijsklassen zit er voor u altijd wat tussen! Wacht niet langer en bestel nu uw nieuwe prachtige mascara!