Messenblok

Geen producten in deze categorie

Messenblok kopen? Ook die vindt je bij MrMarketplace! Iedere kook liefhebber weet hoe buitengewoon belangrijk keukenmessen zijn. Hoe wil je anders al je groenten, fruit en vlees perfect snijden voor jouw heerlijke gerecht. Goede messen is ook zeer handig bij niet zo gebruikelijke gerechten zoals oesters. Bij MrMaketplace vindt je een compleet assortiment keukenmessen van de beste kwaliteit! 

Welke messen zitten er in een messenblok?

In een messenblok zit een messenset, maar waarvoor zijn nou precies alle die messen in zo’n set. Wij van MrMarketplace leggen het aan je uit!

Koksmes

Het koksmes is waarschijnlijk het belangrijkste mes uit je hele set. Het mes is vrij lang en breed en je kunt er vrij wel alles mee snijden wat je wilt. Van groenten tot aan vlees, een koksmees kan dit allemaal. Echt noodzakelijk voor elke keuken dus.

Broodmes

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Dit mes is bedoeld om brood mee te snijden. Het is de herkennen aan de kartels die het mes hebben, ook is het mes vrij lang. Tevens kun je dit mes ook gebruiken voor tomaten als al je snijmensen bot zijn geworden. Je kunt je tomaat prima snijden met dit mes zonder dat het vruchtvlees uit de tomaat spat.

Officemes

Dit mes is goed voor het wat fijnere snijwerk. Met dit mes kun je flinterdunne plakjes snijden en is met name voor de garnering van de gerechten.

Uitbeenmes

Dit mes heeft een hele rare vorm, daarom weten mensen vaak niet echt wat ze moeten doen met dit mes. Het mes word ook wel een fileermes genoemd. Dit mes is dus uiterst geschikt voor het fileren van vlees en vis. 

Hakmes

Dit mis zit niet in elk messenblok, en als het er wel in zit weten mensen niet echt vaak wat ze er nou precies mee moeten. Het is zo groot dat het onhandig lijkt. Het is zo groot, omdat het vaak word gebruikt in de keuken voor het breken bij botten voor de bereiding van vlees en gevogelte.  

Messenblok kopen bij Mrmarketplace?

Een nieuw messenblok kopen? Dat doe je bij MrMarketplace! Heb je de mooie wereld van koken ontdekt en wil je goed inslaan of wil je een oud mes vervangen omdat het niet meer optimaal werkt? Bij MrMarketplace vindt je de keukenmessen die je nodig hebt!