Kleur
Aanbevolen gebruik
Aanbevolen leeftijd
Afmetingen ong.
Afwerking
Batterij
Belangrijke informatie
Bereik
Bescherming
Compatibel
Connectiviteit
Diameter van de doos
Eigenschappen
Frequentie
Geluid
Geluidsintensiteit
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Hoeveelheid
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Ontwerp
Oplaadbare batterijen
Soort
Spanning
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron

Microfoon

27,30 (Incl.)

Microfoon kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment microfoons van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Wij verkopen veel verschillende soorten microfoons, kijk dus snel welke u nodig heeft!

Soorten microfoons

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten microfoons aangezien je een microfoon voor veel verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Dat er veel verschillende microfoons zijn is ook te zien op MrMarketplace.com. Zo verkopen wij bijvoorbeeld bluetooth en draadloze oordopjes en koptelefoons waar een microfoon in zit. Maar ook microfoons voor in een studio, voor op het podium of voor een gezellige karaoke avond.

Welke microfoon heb je nodig?

Bij spraak, karaoke en zang past een dynamische microfoon het best. Dit soort microfoons kunnen namelijk omgaan met een hoge geluidsdruk en hebben een duurzame constructie. De dynamische microfoons hebben ook een nadeel namelijk, dat ze bij hoge frequenties de nuances in het geluid minder goed kunnen registreren. Bij een hele hoge zangstem is een dynamische minder geschikt. Dan kun je beter kijken voor een condensatormicrofoon.

Gamen

Als je wilt gamen met een losse microfoon dus geen headset, dan ga je voor een studio microfoon. Deze plug je in via de usb of XLR kabel van je pc/game console. Maar natuurlijk hebben we ook headsets en oordopjes met een microfoon om te gamen.

Vloggen

Wanneer je vlogt is het om te beginnen natuurlijk met een camera. Maar je video's hebben wel een goed geluid nodig. Daarvoor heb je een kwalitatieve microfoon nodig. Met vloggen kies je camera microfoon die het geluid van je video’s opneemt door hem met de camera te verbinden.

Hoe sluit je een microfoon aan?

 De meest voorkomende microfoonaansluiting is XLR, er zijn ook microfoons met usb of jack aansluiting. Geluidsapparatuur, zoals bijvoorbeeld een audio interface die kunnen vaak met XLR én jack overweg. Ga je zonder tussenkomst van andere apparatuur met de computer opnemen? In dat geval is de usb microfoon de beste microfoon. 

Microfoon kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze microfoons? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze microfoons? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!