Afmetingen ong.
Connectiviteit
Eigenschappen
Hard Drive
Kleur
Niet inbegrepen
Processor
RAM geheugen
Verbindingen

Mini pc

Mini PC kopen? Dat doet u bij MrMarketplace! De meeste mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een computer kiezen al snel voor een notebook. Vroeger waren de bureau pc’s in trek, maar deze zijn al weer verouderd. Mensen hebben nou eenmaal liever een compacte laptop dan een ouderwetse computer in een toren. Toch maken de fabrikanten ze nog steeds. Maar dit is niet uw traditionele computer. We hebben het namelijk over een mini-pc! De reden dat deze mini-pc’s zo in trek zijn is omdat ze tegenwoordig super klein zijn!

Voordelen van een Mini PC

De laatste tijd is er weer een toenemend aantal desktop pc’s dat op de markt verschijnt. Hoewel, dit zijn computers zonder accu of ingebouwd beeldscherm. Het gaat hier over mini-pc’s. Deze mini-pc’s maken gebruik van een ‘’notebookprocessor’. Sinds deze processors goed genoeg zijn voor algemene taken zoals teksten schrijven, op het internet surfen, e-mails beantwoorden kiezen mensen graag voor deze optie omdat de laptops compacter zijn. Ze zijn makkelijk weg te leggen en u kunt ze ook gebruik op de bank of bed. Doordat een mini-pc ook gebruik maakt van deze processor, kunnen we zeggen dat de mini-pc ook van deze voordelen geniet.

Een mini-pc is ook heel handig om te gebruiken als een soort smart tv. Als u beschikt over een wat oudere televisie kunt u makkelijk de mini-pc aansluiten. Deze televisie mist uiteraard de handige functies van een smart tv. Gebruik de pc om te internetten op uw tv, media bestanden af te spelen, Youtube te kijken en om te genieten van de gaafste films bij uw favoriete streamingsdienst.

Nadelen

Een voordeel van de mini-pc is ook meteen een nadeel. Doordat de mini-pc zo klein is ,meestal 12 x 12 cm of kleiner, is het uitbreiden van de kleine computer bijna niet mogelijk. U kunt niet zelf uw moederbord, processor etc. toevoegen. Daarbij zijn mini-pc’s over het algemeen best wel prijzig.

Mini PC kopen?

Bent u van plan een mini-pc te kopen? Doe het bij MrMarketplace! Hier vindt u mini-pc’s van de beste kwaliteit. Houdt u van de nieuwste gadgets en kan u niet wachten om een mini-pc uit te proberen? Of heeft u al een wat verouderd exemplaar dat niet meer optimaal werkt en vindt u het tijd voor een nieuwe? Bij MrMarketplace vindt u dé mini-pc die u nodig heeft! Koop hier merken zoals Asus, MSI, Intel en meer! MrMarketplace biedt u niet alleen hoge kwaliteit van topmerken aan, maar ook nog eens de scherpste prijs.