Afmetingen ong.
Besturingssysteem
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Geluid
Processor
RAM geheugen
Soort
Verbinding
Verbindingen

Moederbord

Een moederbord verbindt alle componenten van een computer met elkaar. Van het geheugen tot de processor en van de grafische kaart tot externe aansluitingen zoals USB-apparaten. Bent u op zoek naar een nieuw moederbord voor uw computer of laptop? Bij MrMarketplace vindt u een prachtig assortiment moederborden.

Het vervangen van een moederbord

Wanneer u het moederbord van uw pc gaat vervangen, moet u op een paar belangrijke dingen en letten: De processoraansluiting, de externe aansluitingen en het formaat. Wanneer deze factoren niet overeenkomen met het moederbord in uw computer, is het mogelijk dat het nieuwe moederbord niet in uw pc past. Moederborden voor notebooks of laptoppen zijn model specifiek.

Moederborden voor een lage prijs

Een moederbord bestellen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier vindt u een compleet assortiment moederborden van de beste merken! Merken zoals MSI, Gigabyte en Asus. Deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit en prestaties. Ze zijn natuurlijk niet voor niets de beste! Bij MrMarketplace kunt u deze topmerken voor de beste prijs kopen. Bestellen dus!

Moederbord in meerdere formaten

De formaten die het meest voorkomen zijn: ATX, micro ATX en mini ITX. Het ATX-moederbord is het grootste model. Deze kunt u alleen kwijt in een full tower of midi tower behuizing. Een micro ATX-moederbord past alleen in een kleinere kast. Het mini ITX moederbord is de kleinste onder de moederborden en past meestal alleen in mini pc’s of andere kleine computerbehuizingen.