Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Breedte
Compatibel
Eigenschappen
Energieklasse
Energieverbruik
Frequentie
Geluid
Geschat gewicht
Inclusief
Kleur
Niet inbegrepen
Resolutie
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Voedingsbron

Monitor

Een computer is niet compleet zonder monitor. Hoe kunt u anders zien wat u aan het doen bent? Vroeger was een dunne monitor een gloednieuw product. Tegenwoordig weten we wel beter en is het normaal geworden. Bij MrMarketplace hebben we gloednieuwe monitors die op u staan te wachten!

De grootte van uw monitor

De grootte van uw monitor kan een lastige keuze zijn. Vaak hangt dit af van de reden waarom u het scherm koopt. Een iets kleinere monitor is ideaal om aan wat documenten te werken of even op het internet te surfen. Maar als u van plan bent om het te gebruiken als tv scherm, om te gamen of om gave foto’s en video’s te bewerken, dan is het handiger als u een groter model neemt. 

Een monitor van een topmerk

Computerschermen zijn er in verschillende soorten en prijsklassen. MrMarketplace heeft een compleet assortiment monitoren met meerdere topmerken! Merken zoals: Asus, LG, MSI staan bekend om hun goede kwaliteit en uitstekende prestaties. Bij MrMarketplace vindt u deze merken voor de beste prijs. 

Welke monitor past bij u?

Bij het kiezen van een monitor zijn er enkele belangrijke criteria. Over het algemeen zijn dit: budget, kwaliteit en grootte. Soms wordt design en responstijd ook meegenomen. Uiteraard komt het budget op nummer een. Gebruik de handige filter functie om uw ultieme computerscherm te vinden!