Kleur
Aanbevolen gebruik
Aanbevolen leeftijd
Afmetingen ong.
Aroma
Batterij
Bereik
Bescherming
Bevat
Duur
Eigenschappen
Frequentie
Geschat bereik
Geslacht
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Kleur
Materiaal
Soort
Spanning
Verbinding
Vermogen

Muggenlamp

Muggenlamp kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace. Een muggenlamp is erg handig voor de warme zomeravonden waar de muggen weer om de hoek komen kijken. Een muggenlamp bestrijdt naast muggen ook andere insecten zoals, vliegen en wespen. Ideaal voor de warme zomerdagen.

Plaatsing van de muggenlamp

U kunt de muggenlamp op allerlei verschillende mogelijkheden plaatsen. Wij bieden muggenlampen die je aan de wand of plafond kan bevestigen. Ook kun je kiezen voor een muggenlamp die je zonder moeite op de tafel kunt plaatsen. Daarnaast hebben wij muggenlampen die je simpelweg in het stopcontact kan stoppen en dus geen ruimte in beslag nemen. 

Verschillende soorten anti-insecten producten

 Naast muggenlampen hebben wij ook anti muggen armbanden. Die zorgt, door middel van het dragen van de armband, dat de muggen zover mogelijk uit je buurt blijven. Erg handig voor als je geen muggenlamp wilt. De anti muggen armband valt goed te combineren met de anti muggen spray. Bij de anti muggen spray is het de bedoeling dat je het of op je zelf spuit of in je huis zodat de muggen niet inde buurt komen.

Een andere handige oplossing is een muggenscherm die je op de raam of deur monteert. Het muggenscherm zorgt ervoor dat er geen muggen in je huis komen. Erg handig voor als je nog steeds heerlijke buitenlucht in de huis wilt.

Muggenlamp naar wens

Een muggenlamp naar wens kunt u natuurlijk bij MrMarketplace vinden. Muggenlampen voor binnen of buiten, u kunt het allemaal vinden bij MrMarketplace. Liever geen lamp? Dan hebben we altijd nog de anti muggenspray of armband.