Afmetingen ong.
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Geluidsintensiteit
Kleur
Processor
RAM geheugen
Resolutie
Spanning
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron

NAS

NAS online bestellen? Dat doet u bij MrMarketplace! NAS is de korte benaming voor Network Attached Storage. Tegenwoordig wordt alles digitaal bewaard. Hierbij kunt u denken aan de leukste foto’s en video’s. Of belangrijke documenten of bestanden. Omdat alles tegenwoordig digitaal is, is het een belangrijke zaak om alles op een veilige plek op te slaan zoals een USB stick of externe harde schijf. Als u nog een stapje verder wilt gaan, is een NAS misschien interessant voor u. Een NAS maakt een soort van eigen cloud. Het is een apparaat met meerdere opslag plekken. Dit kunt u aansluiten op een netwerk. Thuis of bijvoorbeeld op kantoor. Zo kunt u elk moment van de dag dingen opslaan en heeft u overal ter wereld uw bestanden bij de hand. Van belangrijke documenten tot de leukste films! 

NAS van de beste merken

Een NAS bestelt u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier vindt u een compleet aanbod aan NAS van de beste merken. Hierbij kunt u denken aan het merk Synology. Een van de beste merken op dit vakgebied. Bij MrMarketplace vindt u de beste kwaliteit voor de beste prijs!

Het installeren van een NAS

De Network Attached Storage wordt zonder SSD’s of harde schijven geleverd. Deze producten moet u dus apart kopen. Dit kunt u doen bij de categorie: geheugenkaart. U installeert de NAS meestal heel makkelijk. Draai eerst een paar schroeven los, vervolgens plaatst u de gewenste geheugenkaarten. Dit kunnen harde schijven, SSD’s etc. zijn. Sluit de NAS aan op het internet via een internetkabel. Wij adviseren om te allen tijde de handleiding te gebruiken.