Kleur
Afmetingen ong.
Connectiviteit
Geschat bereik
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Kleur
Resolutie
Scherm
Technologie
Verbinding
Vermogen

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is een console en ‘’handheld’’ in een. Dat betekent dat u waar en wanneer u, maar wilt kunt genieten van de Nintendo Switch en zijn vele games. Sluit hem aan op uw tv en speel met uw vrienden! Of neem hem mee als u onderweg bent. Zo heeft u altijd uw favoriete games mee!

Nintendo Switch biedt meerdere mogelijkheden

De Nintendo Switch heeft een batterijduur van 6 uur. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van de Switch als u onderweg of niet in huis bent. De Nintendo Switch komt met de Nintendo Switch Joy-Con controllers. Deze controllers geven u meerder opties om ze te gebruiken. U kunt ze beide apart in een hand vasthouden. U kunt ze samenvoegen en een echte controller maken. Of u maakt ze vast aan de Nintendo Switch.

Speel samen met je vrienden!

Speelt u met twee personen de Nintendo Switch? Dan kunt u ieder een controller gebruiken. Met de Nintendo Switch kunt u via een Wi-Fi verbinding zelfs met 8 apparaten verbinden. Zo kun je optimaal genieten van de leukste partygames met je vrienden!

Nintendo Switch Lite

Naast de Nintendo Switch, is er nu ook de Nintendo Switch Lite. De Switch Lite is kleiner en slanker ontworpen. De controllers zijn in de console meegenomen. U kunt deze er dus niet afhalen. Dit allemaal om de Switch nog handiger te maken voor onderweg. Bovendien is de Lite qua prijs voordeliger dan de originele Nintendo Switch.