Kleur
Afmetingen ong.
Batterij
Breedte
Connectiviteit
Controle
Eigenschappen
Energieklasse
Energieverbruik
Frequentie
Functies
Geluidsintensiteit
Geschat gewicht
Inclusief
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Vermogen
Voedingsbron

Oven

Een nieuwe oven haalt u bij MrMarketplace! Inmiddels zijn ovens niet meer weg te denken. Het kan simpelweg niet meer ontbreken in uw keuken. Met een oven krijgt u een gerecht perfect gaar en maakt u het korstje extra krokant! Maak de lekkerste gerechten met een oven van MrMarketplace. Hier vindt u gegarandeerd de oven die nodig heeft!

Ovens voor de beste prijs

Bent u toe aan een nieuwe oven? Misschien is de oude oven er mee gestopt of wilt u een moderner tintje in uw keuken. Hier bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment ovens! Koop de beste merken op dit vakgebied zoals Siemens, Bosch, AEG en nog veel meer! Wij bieden niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de beste prijzen.

Combi magnetron

Is uw huis iets aan de kleine kant en wilt u ruimte besparen? Of wilt u gebruik maken van de vele functies van een combimagnetron. Een combimagnetron kan net als een oven uw maaltijd bereiden. Dit betekent dat u kunt grillen, stoven en bakken. Maar, een combimagnetron kan ook opwarmen en ontdooien! Naast alle geweldige functies, is een combimagnetron aanzienlijk sneller dan een normale oven en bespaart ook nog eens ruimte.