Over ons

MrMarketplace is onderdeel van de Podobrace Group. De Podobrace Group is opgericht door Bill Duin en Rob Duin en bestaat uit verschillende webshop als Podobrace.nlBandagenspezialist.deKeepershandschoenen.nlSportbracestore.nl en Huishobby.nl na de overname van de DUTCC Trading Group in 2019. En MrMarketplace is een concept dat is opgericht na een in idee van Bill Duin in 2018 en gestart in 2020 om een zo groot mogelijk productaanbod aan te kunnen bieden in o.a. Nederland en België.

Wij bieden de beste service

Alle medewerkers van MisterMarketplace helpen u dan ook maar al te graag om u het advies op maat te kunnen geven. Dit kunt u doen door telefonisch contact met ons op te nemen, een e-mail te sturen of de live chat gebruiken op onze website. Vanwege deze combinatie van deskundigheid, snelheid van leveren en advies op maat is de Podobrace Group ondertussen uitgegroeid tot (online) marktleider voor medische hulpmiddelen in Nederland, België en Duitsland. Met een magazijn van 10.000 m2, 35 jaar ervaring en jaarlijks honderdduizenden bestellingen in 15 landen door heel Europa, staat de Podobrace Group al jaren bekend om hun optimale service, betrouwbaarheid, maar vooral gevoel voor de klant. 

Bij de Podobrace Group staat de klant altijd voorop

De service van de Podobrace Group wordt gelukkig ook enorm gewaardeerd door onze klanten, met als gevolg een 9,7 bij de feedback company, het winnen van de Rabobank Startersprijs, onderneming van het jaar 2018 bij zowel de IBEV als de VOWA en winnaar van de Beslist Webshop Awards voor beste service. En juist die service, en het helpen van mensen is waar het ons om gaat, want dat is waar de Podobrace Group uit is geboren en altijd voor zal blijven staan. Het helpen van de klant blijft voor ons dan ook het allerbelangrijkste! 

Wist u dat?

Wist u dat de Podobrace Group ook al jaren een deel van zijn omzet besteedt aan goede doelen, liefdadigheidsprojecten, en het steunen van lokale, nationale sportverenigingen en evenementen? Want bij de Podobrace Group geloven we nog steeds in helpen. Of het nu goede doelen zijn, patiënten of onze klanten, bij de Podobrace Group bieden we altijd de beste service. 

Ons Magazijn

Onderstaande afbeeldingen geven een impressie van het magazijn van de Podobrace Group in Volendam. Dit magazijn heeft een oppervlakte van 10.000 m². Dit magazijn functioneert als distributie voor bovengenoemde webshops die vallen onder de Podobrace Group.