Papierversnipperaar

Geen producten in deze categorie

Heb je een papierversnipperaar nodig voor thuis of op kantoor? Dan ben je bij MrMarketplace op het juiste adres! 

Wat is een papierversnipperaar?

Een papierversnipperaar, ook wel cheddar genoemd, wordt gebruikt om papier te versnipperen zodat de tekst niet meer leesbaar is. In het algemeen versnipperen papierversnipperaars een aantal a4tjes tegelijk, maar er bestaan ook grotere exemplaren. Het apparaat versnippert het papier in door het in de lengterichting in repen te snijden. Doordat het in de lengterichting wordt gesneden valt er niks meer te lezen.

Passende versnipperaar

Voordat je een papierversnipperaar koopt is het handig om te weten hoeveel papier je dagelijks versnipperd. Het maakt nogal een verschil of je 20 vellen per dag versnippert of dat je een complete ordner inhoud versnippert. Daarom hebben wij verschillende papierversnipperaars voor elke situatie. De meeste versnipperaars hebben tegenwoordig beveiliging waardoor je niet langer dan 5 a 10 minuten achter elkaar je papier kunt versnipperen.

Papierversnipperaar kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van de papierversnipperaars? Bestel deze dan snel en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling en dan wordt deze direct verwerkt zodat ie zo snel mogelijk bij u op de deurmat ligt. Mochten er nog vragen zijn kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.