Eigenschappen
Geslacht
Inclusief
Soort

Parfumset

Parfum set kopen? Dan ben je bij MrMarketplace aan het juiste adres! Het is een belangrijk onderdeel van de dag, een lekkere parfum op doen. Tegenwoordig doe je altijd parfum op, maakt niet uit waar je heen gaat. Een lekkere parfum maakt de hele verschijning compleet. Er is bij MrMarketplace een parfum voor elke gelegenheid, of dit nu voor naar een feest is of naar het werk, het is bij ons te vinden!

Verschillende parfumsets

Er is natuurlijk dames parfum, heren parfum, maar ook uniseks parfum. Wij van MrMarketplace hebben daarbij dan ook parfum pakketen voor dames, heren en uniseks. Ook zijn er parfumsets speciaal voor kinderen en kun je een uitgebreide parfumset kopen of juist een mini parfumset. Op MrMarketplace vindt je gegarandeerd de juiste parfumset.

Hoe parfum gebruiken?

Parfum kun je het best op de warme plekjes van je lichaam spuiten. Dit komt doordat parfum warmte nodig heeft om te kunnen verdampen. Deze plekken worden ook we de pulse points genoemd (hier liggen de bloedvaten dichterbij het oppervlakte). De goede plekken zijn: nek, hals, achter de oren, op de polsen en in de decolleté. Ook blijft de parfumgeur in je haar goed zitten. Bij mannen kan dit bijvoorbeeld het borsthaar zijn en bij de vrouwen haar lokken. Let wel op, want teveel alcohol kan het haar doen uitdrogen. Het is ook belangrijk dat je niet teveel parfum gebruikt. Hoe sterk het is hangt af van de concentratie van de parfum. Maar wij raden om 2 tot 4 keer te sprayen. Dit hangt af van hoe sterk de parfum is en hoe sterk jij wilt ruiken.

Parfumset kopen?

Ben je op zoek naar een top kwaliteit parfumsets? Bij MrMarketplace.com hebben we een groot aanbod parfumsets van verschillende merken. Bestel voor jezelf of geef het als een cadeau. Met de grote keuze in verschillende prijsklassen zit er gegarandeerd wat voor je tussen! Zoek niet verder en bestel nu jouw nieuwe geurtje!