Aanbevolen gebruik
Aanbevolen leeftijd
Eigenschappen
Geslacht
Hoeveelheid
Kleur
Soort
Spf
Vermogen

Pigmentvlekken creme

Pigmentvlekken komen bij veel mensen voor. Bij sommige wat erger en vaker dan bij anderen. Pigmentvlekken word veroorzaakt door een teveel, of een tekort aan pigment. Vaak worden pigmentvlekken veroorzaakt door de zon. Pigmentvlekken komen het vaakst voor op het gezicht en de handen. Pigmentvlekken kunnen op zich geen kwaad. Vaak is het probleem dat mensen het lelijk vinden. In dit geval is het slimste om erachter te komen waardoor het komt en hoe u het kunt oplossen.

Verschillende soorten pigmentvlekken

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken. Zo zijn er bijvoorbeeld zonnevlekken. Deze pigmentplekken ontstaan doordat de huid in de war is door de zon en daardoor te veel melanine aanmaakt. Ook bestaan er ouderdomsplekken, deze plekken ontstaan door de zon bij personen van 65+. Zwangerschapsmasker zijn pigmentvlekken die in het gezicht kunnen ontstaan door zwangerschapshormonen. Pigmentvlekken kunnen ook aangeboren zijn. Verder zijn er nog plekken die kunnen ontstaan door wondjes, acne of andere littekens.

Pigmentvlekken crème kopen?

Bent u opzoek naar een crème voor uw pigmentvlekken? Bij MrMarketplace.com hebben we een groot aanbod top kwaliteit pigmentvlekken crème voor u! Met keuze uit vele goede merken is er gegarandeerd wat voor u te vinden! Er zijn verschillende prijsklassen voor elk product. Neem een kijkje op MrMarketplace.com en bestel nu!