Afmetingen ong.
Eigenschappen
Geslacht
Kleur
Materiaal

Pincet

Pincet kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment pincetten van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment. Een pincet is handig bij het ontharen maar kan nog voor veel meer doeleinden gebruikt worden.

Welke pincet gebruik?

Er zijn verschillende soorten pincetten. Ook wij bij MrMarketplace hebben verschillende soorten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de goede pincet gebruikt. Je hebt bijvoorbeeld een scherpe/puntige pincet, epileerpincet, een pincet voor je wenkbrauwen en nog veel meer! Voordat we starten zorg altijd dat je pincet schoon en droog is voor gebruik. Je moet de haartjes natuurlijk goed en stevig kunnen vastpakken. Laten we beginnen met de puntpincet, dit is een pincet met twee scherpen punten. Deze puntige pincet is zeer geschikt voor het epileren van korte en ingegroeide haartjes. Dan gaan we nu naar het schuine pincet. Deze pincet heeft twee vlakke, schuine punten. Met dit pincet kun je langere wenkbrauwharen epileren.

Hoe epileren?

Als je van plan bent om te gaan epileren dan zijn er een paar dingen belangrijk. Het handigste is om een epileerpincet te gebruiken. Zet de punt van het pincet bij het haartje dat je eruit wilt gaan trekken. Probeer zo dicht mogelijk bij de haarwortel te komen.  En de laatste tip voordat we gaan uitleggen hoe je het best kunt epileren is trek altijd je haartjes eruit in de richting van de haargroei. Hiermee voorkom je dat haartjes afbreken daaruit zou een ingegroeide haar kunnen ontstaan. Nu gaan we uitleggen hoe je het beste je het beste kunt epileren. Begin bij de haartjes tussen de wenkbrauwen. Modelleer dan de wenkbrauw bij de boog door een paar van de hoogste haartjes eruit te trekken. Nu kun je de haartjes verwijderen die buiten het uiteinde van je wenkbrauwen vallen. Epileer als laatste als laatste de haartjes aan de onderkant van je wenkbrauw. Dit is om te bepalen hoe dik of dun jij je wenkbrauw wilt maken.

Pincet kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze pincetten? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze pincetten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!