Kleur
Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Eigenschappen
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Materiaal
Ontwerp
Samenstelling
Soort

Placemat

6,60 (Incl.)
7,00 (Incl.)
26,00 (Incl.)
32,60 (Incl.)
32,60 (Incl.)

Placemat kopen? Bij MrMarketplace vindt u placemats van de beste kwaliteit! Een van de leukste dingen om te doen is met ze alle gezellig eten aan de mooie eettafel. Het is een mooi moment om samen te komen met bijvoorbeeld uw gezin. Neem de dag met elkaar door en vraag hoe het met uw gezinsleden is! Natuurlijk is het ook gezellig om bijvoorbeeld met uw dierbare vrienden lekker wat te eten. Tijdens het gezellige etentje kan er natuurlijk een beetje gemorst worden. Met de placemats van MrMarketplace is dit geen probleem meer! Leg de placemats simpelweg onder het bord en bestek.

Verschillende materialen

In het ruime assortiment van MrMarketplace vindt u alleen placemats van stevig materiaal van de beste kwaliteit. Daarboven vindt u hier placemats in allerlei verschillende materialen en kleuren. Zo vindt u voor ieder gezinslid een geschikte placemat! Ook zijn er verschillende uitvoeringen. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een placemat van plastic. U zult zien dat deze heel eenvoudig te reinigen zijn als er per ongeluk wordt geknoeid. Wilt u geen placemat van plastic? Bij MrMarketplace zijn er uiteraard nog veel meer materialen verkrijgbaar! Materialen zoals bamboe, katoen, siliconen, metaal en nog veel meer! Kies een placemat dat past bij uw interieur en zorg voor een gezellig sfeer thuis.

Placemats van de beste kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in het kopen van placemats? Dan bent u bij MrMarketplace aan het goede adres! Heeft u een gezellig etentje met vrienden of familie op de planning en wilt u last-minute placemats van hoge kwaliteit bestellen? Of functioneren de oude exemplaren niet meer optimaal omdat ze zijn verouderd? Bij MrMarketplace vindt u hoe dan ook dé placemats die voldoen aan uw eisen. Koop hier placemats in felle kleuren zoals geel, blauw of oranje om uw huis kleurrijker te maken. Of ga voor een neutrale placemat die past bij uw interieur. Uiteraard allemaal van de beste kwaliteit. Naast een hoge kwaliteit biedt MrMarketplace u ook de scherpste prijzen!