Aanbevolen gebruik
Afmeting
Afmetingen ong.
Bevat
Geslacht
Hoeveelheid
Inclusief
Materiaal
Soort
Vermogen

Pleister

Pleister kopen? Die bestelt u bij MrMarketplace! Pleisters zijn er in verschillende soorten en formaten. Groot en klein. En uiteraard voor allemaal verschillende wonden en/of huidaandoeningen. Meestal bestaan ze uit twee plakkende uiteinden en daar tussen een wondkussen. Bekijk ons ruime assortiment en koop uw pleisters bij MrMarketplace! Zoals u weet zijn pleisters er in allerlei verschillende soorten en maten. Daarom hebben we hieronder een overzicht van enkele pleisters gezet.

Normale pleisters

Normale pleisters, ook wel basispleisters genoemd, zijn de pleisters die we allemaal kennen. Heeft u een sneetje of wondje nadat u zich per ongeluk gesneden of gestoten hebt? Dan kun u deze ‘’’gewone’’ pleister op dit wondje plakken. Deze pleisters dienen zelf afgeknipt te worden. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen hoe groot, of klein, hij kunt worden.

Gevoelige huid

Gelukkig zijn er ook pleisters voor de mensen met een gevoelige huid. U kunt deze gebruiken als uw huid niet tegen de normale pleister kan. Als u bijvoorbeeld allergisch bent of gevoelig voor eczeem. De pleister zijn hypoallergeen en natuurlijk vriendelijk voor de huid. 

Kinderpleister

Natuurlijk zijn er ook pleisters voor de kinderen! Deze kinderpleisters hebben meestal kleurrijke en leuke prints. Zo worden de kinderen iets opgevrolijkt nadat ze bijvoorbeeld zijn gevallen. Soms hebben deze pleisters prints van hun favoriete personages. Dit kan bijvoorbeeld Disney zijn of hun lievelings superheld.

Pleister kopen?

Pleisters nodig? Die vindt u natuurlijk bij MrMarketplace! Bent u laatst per ongeluk ergens tegen aan gestoten en heeft u pleisters van een hoge kwaliteit nodig? Of is uw kleintje gevallen tijdens het spelen en wilt hij een pleister met zijn favoriete personage erop? Wat uw reden om te kopen ook is, bij MrMarketplace vindt u pleisters die uw wonden verhelpen! Naast de bovenstaande pleisters vindt u hier blarenpleister, likdoornpleisters en nog veel meer. Koop uw pleisters bij MrMarketplace en profiteer van een hoge kwaliteit met een voordelige prijs!