Kleur
Afmetingen ong.
Afwerking
Batterij
Bevat
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Functies
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Heroplaadbare lithium batterij
Hoeveelheid
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Maximum hoogte
Niet inbegrepen
Ontwerp
Oplaadbare batterijen
Samenstelling
Soort
Soort slot
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen

Power bank

13,50 (Incl.)
14,40 (Incl.)
16,40 (Incl.)
20,60 (Incl.)
22,80 (Incl.)
38,60 (Incl.)

Powerbank kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier vindt u dé powerbank voor u. Neem een kijkje in het ruime aanbod van MrMarketplace. Hier vindt u super handige modellen zoals een powerbank met een zuignap of een notitieblok met een interne powerbank! Maar u vindt hier natuurlijk ook super sterke powerbanks tot wel 20.000 mAh! Dus waar wacht u op? Bestellen!

Waarom een powerbank?

Een powerbank is eigenlijk een mobiel stopcontact. Stel u bent onderweg en uw telefoon valt uit. U kunt niemand meer bellen of een bericht sturen. Dat is natuurlijk balen. Helemaal als u bijvoorbeeld op een belangrijk telefoontje zit te wachten. Met een powerbank is dit probleem opgelost! Steek simpel weg de USB stekker die verbonden is met de powerbank in het apparaat dat u wilt opladen. Zo komt u nooit meer met een lege telefoon te zitten!

Vermogen van een powerbank

Powerbanks zijn er in verschillende soorten en maten. Waar u op moet letten wanneer u een powerbank koopt is het vermogen wat ze hebben. Dit wordt berekend met mAh. Des te meer mAh, des te meer vermogen. Hoe meer vermogen, hoe vaker u een apparaat op kunt laden. Een powerbank met een vermogen van 10.000 mAh, is in staat om ongeveer 5 keer een smartphone op te laden. U kunt al een powerbank halen vanaf 2.200 mAh, voor een lage prijs.