Afmeting
Afmetingen ong.
Belangrijke informatie
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieverbruik
Frequentie
Functies
Geluidsintensiteit
Geschat gewicht
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Niet inbegrepen
Processor
RAM geheugen
Resolutie
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Printer

Printer kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Een printer in eigenhuis is super handig. U hoeft nooit meer op het allerlaatste moment naar buiten om ergens te printen. Bij MrMarketplace beiden we een compleet assortiment printers. Welke eisen of budget u ook heeft, hier vindt u dé printer die u nodig heeft.

Printers van de beste merken

Printers zijn er in meerdere soorten en prijsklassen. MrMarketplace biedt u een groot assortiment printers aan van de beste merken op dit gebied. Merken zoals HP, Brother staan al jaren bekend om hun uitstekende kwaliteit en goede prestaties. Bij MrMarketplace vindt u deze topmerken voor een super voordelige prijs!

Printer naar uw eisen

Een printer naar uw eisen vindt u bij MrMarketplace! Meestal moet u zich eerst afvragen, waar u de printer voor gaat gebruiken. Als u heel veel gaat printen, kunt u beter een laserprinter nemen. Dit is op de lange termijn goedkoper. Wilt u naast printen ook kunnen kopiëren en inscannen? Dan is het verstandig om een multifunctionele printer te nemen. Ook is het handig om vooraf te bekijken met welke platformen een printer allemaal compatibel mee is.