Compatibel
Eigenschappen
Energieverbruik
Frequentie
Processor
Soort

Processor

Een processor is eigenlijk de hersenen van een computer. Deze chip, ook wel eens CPU genoemd, doet al het rekenen van de computer. De computer is grotendeels afhankelijk van de processor voor goede prestaties. Hier bij MrMarketplace vindt u een groot assortiment aan processoren. Welke kiest u?

Verschillende type processoren

Er zijn verschillende type processoren voor uw computer of laptop. Welke u nodig heeft hangt af van het moederbord dat er in uw pc zit. Sockets en moederborden zijn geschikt voor maar één soort processor. Om te kijken of de processor geschikt is, moet u de socket van het moederbord vergelijken met de CPU. Als ze overeen komen, is de processor geschikt.

Processor voor een uitzonderlijk goede prijs

Een processor koopt u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier vindt u een bijzonder goed assortiment proccesoren. Allemaal van de beste merken natuurlijk. Merken zoals AMD en Intel. Deze merken staan bekend als de beste op dit gebied. Koop hier de super snelle Intel core i7 of ga voor een van de vele AMD Ryzen processoren. Hier vindt u de beste processoren voor de beste prijs!

De processor voor u

Iedereen wilt natuurlijk de beste processor, maar de beste processor is voor elke computer en persoon verschillend. Als u de snelste CPU wilt, is het verstandig om de Intel Core i7 te overwegen. Deze processor bevatten meerdere kernen en hebben ook nog eens een enorme rekenkracht. Dit komt handig van pas als u zware software op uw computer soepel wilt laten draaien. Ook is het handig voor gamers.