Kleur
Aanbevolen leeftijd
Afmeting
Afmetingen ong.
Belangrijke informatie
Bevat
Connectiviteit
Eigenschappen
Functies
Geluid
Geschatte diameter
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Lichten
Materiaal
Ontwerp
Soort
Vermogen
Werkt op batterijen

Puzzels

21,70 (Incl.)
45,80 (Incl.)

Puzzel online bestellen? Dat doet u bij MrMarketplace. Welke leeftijd we ook zijn, het maken van een puzzel blijft leuk! Gezellig even puzzelen met uw ouders of kinderen. Bovendien is het zeer goed voor de ontwikkeling van kinderen. Van legpuzzels tot 3D puzzels. Bij MrMarketplace vindt u een uitzonderlijk mooi assortiment aan puzzels! 

Puzzels voor de beste prijs

Puzzels voor de beste prijs vindt u bij MrMarketplace! Hier vindt u de leukste puzzels voor uw kleintjes. Koop topmerken zoals Diset bij MrMarketplace. Hier hebben we niet alleen de beste merken. Bij ons vindt u ook nog eens de allerbeste prijzen. Koop de gaafste puzzels voor uw kind voor een heel voordelige prijs.

Welke puzzel past bij mij?

Bij MrMarketplace hebben we puzzels in allerlei soorten en varianten. Hier vindt u topmerken zoals Diset en puzzels van het favoriete personage van uw kleintje! Voor de echte paard liefhebbers hebben we prachtige paarden puzzels. Voor de echte Disney fans zijn er puzzels van Cars en Frozen. Voor een echte uitdaging is een 3D puzzel geschikt. Welke puzzel u ook wilt, MrMarketplace heeft het!