Reistas

Reistas kopen? MrMarkplace bied een ruim assortiment met verschillende soorten reistassen.   MrMarketplace bied reistassen in verschillende soorten en maten. Zo bied ons assortiment diverse:

  • Reistassen
  • Laptoptassen
  • Handtassen
  • Schoudertassen
  • Heuptassen 
  • Sporttasen

Soorten reistassen

Onze reistassen komen in verschillende soorten en maten. Zo bieden wij diverse reistassen voor kinderen en volwassenen. Een reistas is ideaal voor wanneer u op vakantie gaat. Daarom bieden wij diverse reistassen die u ook als trolley kunt gebruiken door middel van wieltjes.

Opzoek naar een laptoptas? MrMarketplace bied een ruim assortiment verschillende laptoptassen. Onze laptoptassen zijn ideaal voor uw laptop en laptop accessoires. U kunt deze tas ook als handbagage gebruiken.

Handbagage

Onze handtassen en schoudertassen kunt u gebruiken voor uw dagelijkse benodigdheden of als handbagage. De handtassen en schoudertassen komen in verschillende soorten en maten. Zo komen de tassen als grote strandtas of als een kleine compacte tas ideaal voor tijdens het uitgaan. De strandtassen komen met verschillende vakken en ritsen zodat u al uw stradspullen kunt opbergen.

Onze kleine handtassen voor tijdens het uitgaan komen in verschillende soorten en vormen om zo bij uw outfit te matchen. Ook voor een stijlvolle heuptas bent u hier aan het juiste adres. De heuptassen bieden een veilige opbergruimte voor uw waardevolle spullen. Bent u opzoek naar een sporttas? MrMarketplace heeft het. De sporttassen zijn ideaal om al uw sportkleding mee te nemen. Zo bieden onze sporttasen verschillende vakken voor bijvoorbeeld u bidon of sportschoenen. Al onze tassen zijn van hoogwaardig materiaal en beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bestel uw reistas nu bij MrMarketplace.com.

Reistas kopen?

Bestel uw reistas veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag uw  bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit de verschillende soorten reistassen? Wij bij MrMarketplace helpen u graag met kiezen. Wij bieden advies en uitleg bij de juiste reistas voor u.