Afmetingen ong.
Bescherming
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieverbruik
Frequentie
Geschat gewicht
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Processor
RAM geheugen
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron

Router

654,80 (Incl.)

Router kopen? Dan bent u bij MrMarketplace aan het goede adres! Het is tegenwoordig bijna ondenkbaar. Maar vroeger was er nog geen draadloos internet. Vandaag de dag wordt draadloos internet steeds normaler en is het niet meer weg te denken. Daarom wilt u natuurlijk overal in uw huis super snelle wifi! Om dit voor elkaar te krijgen moet u beginnen bij een router. Een router zorgt ervoor dat u overal in huis kunt genieten van super goede wifi.

Routers van de beste merken

Zoals u ziet zitten er op veel routers antennes. Deze antennes zenden het signaal uit en zorgen dat het op de goede plek komt. Zet uw router op een zo’n gunstig mogelijke plek neer, het liefste in het center van uw huis. Vervolgens zorgt u ervoor dat de antennes wijzen naar de plek waar u een sterker wifisignaal wilt. Bijvoorbeeld naar boven als u een sterk signaal op de slaapkamer nodig heeft. Indien u apparatuur wilt aansluiten kunt u kiezen voor een router met aansluitpunten. Hier bij MrMarketplace vindt u de beste merken zoals: Asus, TP-link, Synology en nog veel meer!

Een router die bij u past

Kies een router die bij u past. Houd rekening met de grootte van uw huis en het aantal kamers. Het is natuurlijk vanzelfsprekend, maar des te meer kamers u heeft, des te groter bereik u nodig heeft. In het geval u in een groot huis woont, raden wij daarom ook aan om een router te nemen met veel bereik.