Eigenschappen
Filter
Frequentie
Inclusief
Kleur
Materiaal
Snelheden
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Sapcentrifuge

Sapcentrifuge kopen, omdat u een liefhebber van verse sapjes bent? Sap van verse groenten en vruchten is niet alleen super lekker, maar ook nog eens heel gezond! Met een sapcentrifuge of slow juicer maakt in een mum van tijd sapjes die boordevol vitaminen en mineralen zitten. Hier bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment met de beste sapcentrifuges en slow juicers!

Geperst met kwaliteit

Met een sapcentrifuge en slow juicer van MrMarketplace wordt uw sap geperst met kwaliteit. Wij hebben namelijk nauwkeurig alleen de beste slow juicers en sapcentrifugers geselecteerd. Zo haalt u gegarandeerd een hoge kwaliteit in huis! Met merken zoals Philips, Cecotec en nog vele andere! Wij bieden niet alleen de beste kwaliteit en merken, maar ook nog eens de beste prijs!

Groot assortiment sapcentrifuges

Met een sapcentrifuge heeft u binnen no-time een overheerlijk en gezonde groente/fruitsap. Een sapcentrifuge maakt gebruik van centrifugale kracht. Hierdoor wordt al het groente en fruit wat u in de sapcentrifuge gooit in een ronddraaiende zeef geduwd. De zeef vangt al het pulp op en het sap wordt opgevangen in het reservoir. Wat er overblijft is een heerlijke sap met veel vitaminen en mineralen!

Slow juicer

Als u hoge eisen stelt aan uw sap is een slow juicer een optie voor u. Met een slow juicer behoudt u namelijk nog meer voedingsstoffen en vitaminen uit uw groente en fruit. Dit komt omdat een slow juicer het groente en/of fruit als eerste kneust en daarna langzaam uitperst. Zo wordt uw sap nog puurder en voller!