Afmeting
Afmetingen ong.
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieverbruik
Functies
Geluidsintensiteit
Inclusief
Kleur
RAM geheugen
Resolutie
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron

Scanner

Een scanner koopt u bij MrMarketplace! U kunt een scanner gebruiken om teksten, afbeeldingen en foto’s om te zetten in een digitaal bestand. Deze bestanden kunt u opslaan op uw computer, laptop of tablet. Vervolgens kunt deze bestanden bewerken, uitprinten of verzenden! Bij MrMarketplace vindt u een compleet assortiment scanners van de beste kwaliteit.

Scanners voor de beste prijs

Wilt u een scanner voor een voordelige prijs? Kijk dan snel bij MrMarketplace! Hier vindt u een uitgebreid assortiment scanners voor de beste prijs. Hier vindt u niet alleen de beste prijs, maar ook nog eens de beste merken! Denk aan merken zoals Brother, Epson, Canon en nog meer. Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit!

Meerdere soorten scanners

Scanners zijn er in allerlei soorten en formaten. Zo kunt u kiezen voor een kleiner formaat (ook wel flatbed genoemd). Deze flatbeds kunnen 1 vel per keer scannen. In tegenstelling tot de grotere scanners die hele stapels tegelijk kunnen scannen. Daarom raden wij aan om van tevoren te bedenken wat u nodig heeft. Scant u van tijd op tijd weleens een document? Dan is het handiger om voor een flatbed te kiezen. Maar als u heel vaak en veel scant. Dan is het verstandig om voor een groot model te gaan.

Netwerk

Tegenwoordig kunt u vele scanners aansluiten op een computernetwerk. Neem bijvoorbeeld de wifi-scanners. Deze scanners sturen de net gescande bestanden naar een computer die ook is verbonden aan het netwerk. En dat allemaal draadloos! U kunt ook kiezen voor de LAN-scanners. Deze kunnen ook aangesloten worden op een netwerk, maar moeten wel gebruik maken van een netwerkkabel.