Afmetingen ong.
Batterij
Eigenschappen
Geschat bereik
Geschatte laadtijd
Geslacht
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Oplaadbare batterijen
Scherm
Soort
Spanning
Voedingsbron

Scheerapparaat

Met een gloednieuw scheerapparaat van MrMarketplace wordt het bij houden van uw snor of baard weer super eenvoudig. Hier vindt u een mooi assortiment scheerapparaten. Alle apparaten hebben verschillende functies en technieken. Sommige apparaten zijn voorzien van verschillende opzetstukken. Zo kunt u met precisie scheren of trimmen. Allemaal voor optimaal gebruik!

Scheerapparaat voor de beste prijs

Een scheerapparaat koopt u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier vindt u een mooi assortiment vol met topmerken. Merken zoals Philips en Braun staan bekend als de beste op dit gebied. Wij hebben niet alleen de beste merken. Maar wij hebben ook de beste prijzen. Koop dus snel uw nieuwe scheerapparaat met de voordeligste deal!

Vibrerend of roterend scheerapparaat

Een roterend scheerapparaat herkent u aan de drie ronde scheerkoppen. De draaiende scheerkoppen snijden uw baardharen af die vervolgens worden opgevangen in het scheerapparaat. Dit zorgt ervoor dat het haar niet in de wasbak valt. Het resultaat van de vibrerende scheerapparaten is vrijwel identiek aan de roterende apparaten. De vibrerende mesjes maken wel meer geluid.