Schommelstoel

Geen producten in deze categorie

Schommelstoel kopen? Een schommelstoel is al een hele lange tijd bekend vanwege het rustgevende effect, het eten geven aan een baby, te ontspannen en om in slaap te vallen. Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment stoelen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, zo hebben verkopen wij ook leunstoelen, relaxstoelen en nog veel meer. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe werkt een schommelstoel?

Door met je benen druk uit te oefenen op de grond komt de stoel in beweging. Door het schommelen worden de zintuigen geprikkeld die de alertheid verhogen of verlagen: Het evenwichtsgevoel, tastgevoel en informatie uit de spieren en gewrichten. Des te langer je in de schommelstoel zit, des te meer effect heeft het op je bloedcirculatie. Dit zal uiteindelijk weer je evenwicht ondersteunen. Dit verlaagt de kans op vallen vervolgens weer. Ook verbetert de schommelstoel dag en nachtritme en neemt angst, onrust, gespannenheid en neerslachtigheid af. Daarom is een schommelstoel voor de baby ook erg goed. Kort samengevat de schommelstoel is echt een ding dat je in huis moet hebben.

Waarvoor dient de schommelstoel?

Door de zachte schommelbeweging die je maakt word de stof endorfine aangemaakt. Dat is een chemische stof van het lichaam die de stemming verbeterd en de pijn verminderd. Ook heeft schommelen een kalmerende werking bij dementie, NAH en stoornissen met autisme.  

Schommelstoel kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze schommelstoelen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze schommelstoelen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!