Kleur
Aanbevolen leeftijd
Afmeting
Afmetingen ong.
Afwerking
Batterij
Bevat
Eigenschappen
Functies
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Geslacht
Hoeveelheid
Inclusief
Inkt
Kleur
Kristal
Lengte
Materiaal
Mechanisme
Niet inbegrepen
Ontwerp
Samenstelling
Scherm
Soort
Soort slot
Verbinding
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Schoolspullen

Schoolspullen bestellen? Doe het bij MrMarketplace! Het kopen van schoolspullen is nog nooit zo makkelijk geweest. Neem een kijkje in het ruime assortiment van MrMarketplace en geniet van de voordeligste prijzen! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw schooljaar tot een succes te maken. 

Rugzak

Een rugzak hebt u altijd nodig. Hoe gaat u anders al die spullen dragen? Aangezien u uw rugzak altijd bij u heeft, is het natuurlijk wel belangrijk dat hij er mooi en leuk uitziet. Bij MrMarketplace vindt u de leukste rugzakken voor op school. Voor de middelbare scholieren hebben we stoere rugzakken met extra veel ruimte, sommige hebben zelfs een laptop vak! Voor de kleintjes hebben we super leuke Disney rugzakken!

Etui

Een etui is super handig op school. Houdt al uw pennen goed georganiseerd op een plek! Zo raakt u nooit een pen kwijt en heeft u ze altijd bij de hand. Voor de kleintjes hebben we etuis van hun favorieten programma’s! Denk hierbij aan: Batman, Mickey Mouse en nog veel meer!

Alles wat u nodig heeft

Bij MrMarketplace hebben we alle school benodigdheden. Koop hier goedkope schoolspullen. Hier vindt u pennen van hoge kwaliteit. Voor u het weet maakt u met plezier huiswerk met de pennen van MrMarketplace! Verder verkopen wij notitie en schrijfblokken, documentenhouders en rekenmachines!