Kleur
Afmetingen ong.
Bescherming
Compatibel
Dikte
Eigenschappen
Inclusief
Kleur
Materiaal
Ontwerp
Scherm
Soort

Screen protector

Korting 37%
18,00 11,30 (Incl.)

Screen protector kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan screen protectors speciaal gemaakt voor uw mobiel van de beste kwaliteit en voor de scherpste prijs. De screen protectors zijn beschikbaar in verschillende maten en diktes. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een plastic of glazen screen protector. Kijk snel welke het beste voor uw mobiel is! Een screen protector biedt veel voordelen. De screen protector is heel handig bij de bescherming van uw telefoon. Bij MrMarketplace heeft u genoeg keuze aan MrMarketplace en krijgt u de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Waarom een screen protector?

U kunt zich afvragen, waarom zou ik een screen protector moeten kopen voor mijn mobiel? Is een hoesje niet genoeg bescherming voor mijn telefoon? Dan zijn dit wat belangrijke dingen om te weten. Een hoesje beschermt de telefoon bij een val van schade. Een hoesje beschermt niet direct het scherm van uw telefoon. U zou genoeg kunnen hebben aan een hoesje bij een val, maar als de mobiel niet op een rechte vloer valt of net even ongelukkig valt, kan het scherm nog steeds breken. Dit komt heel vaak voor. Na een scheur in uw scherm kan het scherm stuk gaan en bent u dus een flinke prijs aan reparatie kosten kwijt.

Hiervoor is er een screen protector. Dit schermpje zal ervoor zorgen dat uw originele scherm blijft werken, terwijl de screen protector alle klappen en scheuren opvangt. Deze screen protector zorgt ervoor dat u nog met alle vrijheid de touchscreen kunt gebruiken zonder dat het scherm deze functie hindert. Een sterke screen protector in combinatie met een goed hoesje is dus cruciaal voor de bescherming van uw mobiel. Een screen protector is gemakkelijk aan te brengen op uw telefoon en kunt u op alle gewenste momenten er weer vanaf halen. Dit is dan ook de perfecte investering die u kunt maken voor de veiligheid van uw telefoon. 

Screen protectors voor elke telefoon

Wij hebben een groot assortiment aan screen protectors bij MrMarketplace. Voor ieder zijn mobiel hebben wij dan ook wel een speciale screen protector. Selecteer wat voor screen protector u wilt, zoals de dikte, de afmetingen, de kleur en de eigenschappen om zo uw perfecte screen protector te vinden. Als u een mooie screen protector heeft gevonden kunt u deze gemakkelijk bestellen voor een scherpe prijs!

Screen protector kopen bij MrMarketplace

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze screen protectors? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze screen protectors? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!