Afmetingen ong.
Inclusief
Kleur
Soort
Vermogen

SD kaart

Een SD kaart is een geheugenkaart. Tegenwoordig verzamelen we alles op onze elektronische apparaten zoals camera’s of telefoons. Van uw favoriete muziek, de leukste foto’s of de grappigste video’s. Jammer genoeg is de opslagcapaciteit van deze apparaten niet oneindig. U kunt er dan voor zorgen om wat bestanden te verwijderen, of u kiest ervoor om een extra geheugenkaartje te kopen. MrMarketplace heeft een compleet assortiment geheugenkaarten. Zo kunt u altijd bij ons terecht en hoeft u nooit meer uw favoriete foto’s te verwijderen!

Alleen het beste voor u

Tegenwoordig zijn er talloze merken. Dat geldt ook voor geheugenkaarten. Omdat er zoveel verschillende merken en geheugenkaarten zijn, heeft MrMarketplace voor u alleen de allerbeste SD-kaarten gekozen! Zo kunt u bij ons terecht voor de beste merken op dit gebied zoals Samsung, Kingston en GoodRam. Uiteraard bieden wij deze topmerken aan voor de beste prijs mogelijk!

Meerdere opslagcapaciteiten

Geheugenkaarten zijn er in meerder opslagcapaciteiten. Zo zijn er SD-kaarten van 16 GB, wanneer u niet zoveel capaciteit nodig heeft is dit natuurlijk ideaal. Maar er zijn ook kaarten met een opslagcapaciteit van 128 GB. Er zijn dus genoeg keuzes om te maken om een kaart te zoeken die voldoet aan al uw eisen!