Kleur
Afmetingen ong.
Batterij
Compatibel
Eigenschappen
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Inclusief
Materiaal
Ontwerp
Soort
Verbinding
Verbindingen

Selfie stick

Selfie stick kopen? Zoek dan niet verder! Dit vindt u bij MrMarketplace. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende selfie sticks. Dankzij de selfie stick past er meer op de foto. Wanneer een smartphone of selfie stick wordt bevestigt, wordt de afstand tot uw foto-onderwerp groter. Hierdoor kunt u meer van de achtergrond zien. U kunt met een selfie stick ook op de foto met meerdere mensen zonder dat daar een fotograaf voor nodig is. Ze zijn ideaal voor uitjes, feestjes en nog veel meer. Bij ons vindt u de beste selfie sticks. Van selfie sticks met bluetooth tot selfie sticks met powerbank. Wat het ook is, bij ons vindt u het!

Waarvoor gebruik ik de selfie stick?

De populariteit van het gebruik van de selfie stick is gerelateerd aan het gebruik van smartphones om te fotograferen. Foto’s maken met een mobiele telefoon en foto’s delen via internet is immers een fluitje van een cent. U hoeft geen fotorol of film meer te ontwikkelen en af te drukken zoals voorheen, iedereen kan direct zien waar u zich bevindt. Het bleek dat het moeilijk was om zelf op de afbeelding te verschijnen, dit probleem heeft de selfie stick opgelost.

In feite is de selfie stick niets meer dan een telescopische arm of monopod met bedieningselementen om de ontspanknop van de camera te bedienen. Het gebruik is heel eenvoudig: sluit de camera of mobiele telefoon aan op stick, verbind deze via de kabel of bluetooth en gebruik vervolgens de selfie stick door het op te heffen en op het gewenste onderwerp te richten. Vaak kunt u ook nog de selfie stick verlengen naar de gewenste lengte.

Welke selfie stick moet ik kiezen?

Er zijn verschillende dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een selfie stick. Ten eerste moet het apparaat dat u wilt gebruiken om een foto mee te maken, fysiek in de stick passen. Tegenwoordig hebben smartphones en camera’s verschillende formaten. Hierdoor past niet alles in dezelfde selfie stick. Elke montagebeugel heeft een maximale te klemmen breedte. De telefoon moet ook compatibel zijn met de verbindingsmethode van de selfie stick.

Dit kan via bluetooth of via de ontspanknop, maar het is ook mogelijk om een selfie stick aan te schaffen die alleen gebruik maakt van de ingebouwde sluitertijd in de telefoon of camera. De instelling bepaalt hoeveel seconden het duurt voordat de foto automatisch wordt gemaakt. Bij zo’n selfie stick hoeft het toestel alleen de juiste maat te hebben van de klem waarop het geïnstalleerd moet worden.

Geschikt voor camera’s en smartphones

De meeste typen selfie sticks zijn geschikt voor smartphones. Daarom zijn veel versies van dit type selfie stick ook aan het uiteinde van de stick zwaarder dan een monopod met camera. Zo bewaar je aan het uiteinde van de telefoonhouder een betere balans met de smartphone. Er zijn echter ook stokken met ¼ inch schroefdraadverbindingen.

Hierop kunnen vrijwel alle camera’s met standaard aansluitingen worden aangesloten. Over het algemeen is dat laatste type camera van sterker metaal gemaakt omdat de camera doorgaans zwaarder is dan een smartphone. Daarom zijn de gewichtsverdeling en de betrouwbaarheid van de schroefdraadverbinding belangrijke aandachtspunten. U kunt ook kiezen tussen sticks met of zonder jack-kabels om de camera op aan te sluiten. Let goed op dat de camera een zelfontspanner heeft.

Selfie stick Bluetooth

Tegenwoordig kunnen de meeste apparaten draadloos werken, dus het zal u niet verbazen dat uw smartphone ook draadloos via bluetooth te bedienen is met de selfiestick. De bluetooth selfie stick die een bluetooth verbinding tot stand kan brengen, heeft een ingebouwde oplaadbare batterij. Verbind uw smartphone of camera met de selfie stick en maak op elk moment foto’s wanneer u dat wilt. Het voordeel is dat het niet nodig is om de sluitertijd in te stellen, maar de batterij van de batterijhendel moet na verloop van de tijd worden opgeladen.

Dit kan met een USB-kabel, die eenvoudig kan worden opgeladen via een USB-oplader in een computer of stopcontact. Een ander voordeel van bluetooth-verbinding is dat andere mensen ook verbinding kunnen maken en de ontspanknop kunnen bedienen. Daarnaast leveren we ook een selfie stick met afstandsbediening, die wordt gebruikt om de ontspanknop te bedienen. Deze geavanceerde draadloze technologie is echter niet voor iedereen nodig.

Tips bij het gebruik van een selfie stick

Zoals bij elke foto, is de belichting bij het fotograferen met de selfiestick ook belangrijk. Bij te weinig licht wordt het beeld korrelig, wat natuurlijk een schande is. Gebruik geen sterk licht, maar te weinig licht kan grotere rampen veroorzaken als het op foto’s neerkomt. Meestal heeft u echter geen flitser nodig. Zorg er bovendien voor dat voordat u het apparaat op de selfie stick installeert, de juiste instellingen op de telefoon of camera zijn gemaakt.

Als u een smartphone gebruikt om foto’s te maken, kunt u ook enkele apps proberen die u helpen goede foto’s te maken. Onthoud ook dat niet alleen jij het onderwerp/voorwerp bent, maar natuurlijk ook de omgeving waarin u zich bevindt. Overigens is het gebruik van selfie sticks om foto’s te maken in verschillende musea verboden. Tijdens grote sportevenementen en concerten zijn ze om veiligheidsredenen vaak verboden omdat de sticks ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld om mee te slaan.

Selfie stick kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze Selfie sticks? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze Selfie sticks? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!