Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmeting
Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Bevat
Compatibel
Dikte
Eigenschappen
Functies
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Lengte
Materiaal
Ontwerp
Samenstelling
Soort
Soort slot
Verbinding
Vermogen

Servies

Servies kopen? Heb je een keuze kunnen maken uit ons servies assortiment? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over ons servies? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Hoe servies inpakken?

Ga je verhuizen of moet he tijdelijk je servies even opbergen dan is het natuurlijk belangrijk om het goed in te pakken. Doe je dit niet, dan kan het servies kapot gaan en dat is natuurlijk heel erg zonde. Al gaat het om je servies van glas gebruik dan altijd inpakpapier. Mocht je het nou in dozen stoppen, maak dan op de bodem altijd een laagje van papier. Dit zal je servies en glaswerk beter beschermen. De glazen kun je het best per stuk inpakken en dan vervolgens op elkaar zetten met bijvoorbeeld en handdoek ertussen. Zet bij voorkeur de borden en schalen op hun zijkant in de verhuisdoos. Hierdoor zal het servies niet breken doordat het geplet word. Als laatste kun je de lege plekken in de doos opvullen met doeken zodat het servies niet verschuift.

Wat valt er onder service?

Serviesgoed is eigenlijk de verzamelnaam voor alle eetgerei, uitgezonderd het bestek dat van porselein, aardewerk of een ander materiaal is gemaakt. Borden en bekers vallen onder service goed. De glazen dan eigenlijk weer niet. Servies is dus zeer uitgebreid en bij iedereen wel in huis te vinden.

Servies kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit ons servies assortiment? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze koffie producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!