Afmetingen ong.
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieklasse
Energieverbruik
Geschat bereik
Hoeveelheid
Inclusief
Lengte
Soort
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Slimme verlichting

Slimme verlichting vindt u bij MrMarketplace! We hebben het allemaal al wel eens gezien. Licht dat automatisch aangaat als iemand rondloopt in het huis. Dat kan nu ook bij u thuis! U hoeft alleen de overstap te maken op slimme verlichting. Met slimme verlichting kunt u al uw lampen bedienen via een app op uw smartphone. De app maakt gebruik van uw eigen wifi-netwerk om verbinding te maken met de slimme lampen. U kunt daarom super snel de kleur en de sterkte van de lamp aanpassen!

Slimme verlichting van de beste kwaliteit

Slimme verlichting kopen? Dat doet u bij MrMarketplace! Wilt u overstappen op slimme verlichting of wilt u de collectie uitbreiden, omdat u zo tevreden bent? Bij MrMarketplace vindt u de beste kwaliteit slimme lampen! Hier vindt u merken zoals Mipow, Flux en meer! Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en goede prestaties. Hier vind u niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de beste prijs!

Overstappen op slimme verlichting

De sfeer in huis wordt vaak bepaald door de verlichting. Elke situatie heeft eigenlijk zijn eigen soort licht nodig. Bent u hard aan het werken? Dan is het handiger als de lamp iets feller brandt. Heeft u een romantische date? Dim dan het licht voor de perfecte sfeer! Maakt u zich zorgen over de fitting in uw huis? Dat maakt niks uit! Een slimme lamp past in alle bestaande fittingen.