Kleur
Afmetingen ong.
Batterij
Bescherming
Besturingssysteem
Connectiviteit
Geschat bereik
Geschat gewicht
Inclusief
Processor
Technologie

Smart speaker

Geen producten in deze categorie

Smart speaker kopen? Die koopt u natuurlijk bij MrMarketplace! Vandaag de dag zijn Smart speakers super populair. De speaker is uitgevonden om uw een behoorlijk stuk makkelijker te maken. Koop een stukje van de toekomst met een smart speaker van MrMarketplace. Hier vindt u slimme speakers van de hoogste kwaliteit!

Wat is een smart speaker eigenlijk?

Een smart speaker. Wat is het eigenlijk? Het komt er op neer dat het gewoon een super handig apparaat is. Het wordt soms zelfs ‘’het apparaat van de toekomst’’ genoemd. De speaker is instaat om naar u te luisteren, uw boodschappenlijst bij te houden, het kan eten voor u bestellen en nog meer! De mogelijkheden zijn dus echt oneindig. De slimme speaker ziet eruit als een soort muziekspeaker. Het gebruiken van deze speaker is ook nog eens super eenvoudig. U plaatst de speaker in een gewenste ruimte. Dit kan bijvoorbeeld de woonkamer of keuken zijn. Uiteraard moet de speaker voorzien zijn van stroom. Vervolgens kunt u praten tegen de speaker en hem taken laten uitvoeren.

Wat kan de smart speaker?

Zeg tegen de speaker: ’Bestel drie pizza’s margherita’. In een mum van tijd staat er een pizza koerier met drie overheerlijke pizza’s aan uw deur! Dit is natuurlijk heel moeilijk om voor te stellen. Maar de smart speaker heeft daadwerkelijk de pizza’s voor u besteld! Dit is natuurlijk super handig en scheelt veel tijd. Dit is maar een klein voorbeeld van de mogelijkheden van een smart speaker. Het is natuurlijk eeuwig zonde om met zo’n mooi stukje technologie alleen wat pizza’s te bestellen. De slimme speaker kan uw boodschappenlijstje bij houden, uw lampen aan en uitzetten, een zoekopdracht uitvoeren via Google en uiteraard prachtige muziek afspelen. Wilt u het maximale uit uw speaker halen? Dat kan! Neem een robot stofzuiger en sluit hem aan op uw smart speaker, zet de temperatuur hoger of lager in uw huis, haal het zonnescherm naar buiten. Allemaal met uw stem! Dit is uiteraard alleen mogelijk als de bovenstaande producten zoals, de stofzuiger, thermostaat etc. hier toe in staat zijn. Kijk dus goed of u wel een ‘’smart’’ product koopt om aan te sluiten op uw speaker!