Kleur
Afmetingen ong.
Besturingssysteem
Breedte
Connectiviteit
Eigenschappen
Geschat gewicht
Hard Drive
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Kleur
Materiaal
Niet inbegrepen
Oplaadbare batterijen
Processor
RAM geheugen
Resolutie
Scherm
Soort
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen

Smartphone

Bij MrMarketplace vindt u een grote en complete voorraad smartphones. Wilt u een smartphone met een groot scherm, of toch een wat kleinere smartphone? Bent u de fotograaf van de vriendengroep en zoekt u de beste camera met super veel geheugen? Niet alle mensen hebben zulke eisen, sommige willen gewoon simpelweg kunnen bellen. Het maakt niet uit of u de allernieuwste Smartphone wilt, of voor het eerst een smartphone wilt aanschaffen. Bij MrMarketplace vindt u alles!

Smartphone kopen, waar moet ik op letten?

Waar moet u nou opletten bij het aanschaffen van een telefoon. Ten eerste of het toestel aan uw eisen voldoet. Wilt een mobiele telefoon met veel geheugen en de beste camera of juist wat simpeler. Elk merk heeft zijn voordelen en nadelen, maar in het algemeen is het besturingssysteem het belangrijkste voor mensen. Het meest bekende besturingssysteem is iOS van Apple. Android is de meest bekende concurrent van iOS. Dit is het besturingssysteem van onder andere Samsung. Uiteindelijk is het uw beslissing om te kiezen welke smartphone en besturingssysteem u het plezierigste vindt. 

Smartphone merken

MrMarketplace heeft voor ieder budget de ideale smartphone op voorraad. Dat komt, omdat MrMarketplace altijd alle mobiele telefoons van high-end en topmerken in het assortiment heeft. Dan kunt u denken aan Apple, Samsung en nog veel meer! Daarnaast heeft MrMarketplace altijd een super lage prijs. Zo heeft u altijd de voordeligste deal.

Nieuwe smartphone, dezelfde bestanden

U heeft net een gloednieuwe smartphone aangeschaft en wilt al uw contacten, bestanden en foto’s van uw oude telefoon houden. Vandaag de dag is dit super eenvoudig. Helemaal als u ‘’overstapt’’ binnen een merk en/of besturingssysteem (bijvoorbeeld iOS of Android). De nieuwe smartphone vraagt meestal na de eerste keer opstarten of u eventueel een back-up wilt installeren, wanneer dit gebeurd hoeft u enkel uw inloggegevens in te vullen. Hierbij is het wel belangrijk dat uw een back-up hebt gemaakt van uw oude telefoon. Als u geen back-up heeft gemaakt kunt u altijd de geheugenkaart van uw oude toestel overzetten.